بود قبلا مال خیلی قبلم هست یه عروسی موز پرتاب کرده بود سمت مادر شوهر و خورده بود تو پیشونیه مادر شوهر😂 و جالبه یه عده ام حق میدادن بهش 😐
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بود قبلا مال خیلی قبلم هست یه عروسی موز پرتاب کرده بود سمت مادر شوهر و خورده بود تو پیشونیه مادر شوه ...
یکی هم بود مادرشوهرشو تو راه پله هل داده بود و مادرشوهره رفته بود تو کما
بعد تاپیک زد که دعا کنید بمیره اگه هوش بیاد وبگه من هلش دادم شوهرمو خانوادش منو میکشن از اون طرفم عذاب وجدان داشت که مادرشوهرشو کشته باشه
حیف که اسم کاربریش یادم نیست
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
یکی هم بود مادرشوهرشو تو راه پله هل داده بود و مادرشوهره رفته بود تو کما بعد تاپیک زد که دعا کنید ب ...
😮😮🤐این یکیو دیگه ندیدم واقعا تهش بود
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
همه گفتن چی گفتی به شوهرت؟ اونم گفت مادرشوهرم سابقه ی غش داره الانم بخاطر خیانت پدرشوهرم خونه مابوده بعد به شوهرم گفتم یه دفه تو راه پله غش کرده تعادلشو از دست داده اونام باور کردن🤕
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
همه گفتن چی گفتی به شوهرت؟ اونم گفت مادرشوهرم سابقه ی غش داره الانم بخاطر خیانت پدرشوهرم خونه مابوده ...
وای چ بدجنس 😕😕😕