2777
2789
نه عزیزم منم انقد حالم بدبود پی امو خوب نخوندم الان متوجه حرفات شدم بخدا نه کاش واسه خودم بود تو گوش ...

بمیرم الهی می‌دونم حس خیلی بدیه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 𝒇𝒓𝒐𝒎 𝒂 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎💎💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارشو بردار سیو کن تو گوشیت برو تو واتساپو تل و اینا ببین هست یا نه  بعدشم زنگ بزن ببین خانوم ...

مشکل من اینه از چتشون اسکرین گرفته فقط اسم مخاطبو دیدم که به اسم حسین سیو کرده وقتی رفتم تومخاطباش اصلا حسین نامی نبود

عزیزم من اشتباهی متوجه شدم فکر کردم این مشکل برای خودته نه همسرت آروم باش فدات شم قبل از همه این فکر ...

میدونم انکار میکنه واقعا حال روحیم خوب نیس ببخشید اگه بد حرف زدم 

مشکل من اینه از چتشون اسکرین گرفته فقط اسم مخاطبو دیدم که به اسم حسین سیو کرده وقتی رفتم تومخاطباش ا ...

شاید اصلا اون عکسه برا شوهرت نبوده یکی از دوستاش همچین موردی داشته به شوهرتون فرستاده

شاید اصلا اون عکسه برا شوهرت نبوده یکی از دوستاش همچین موردی داشته به شوهرتون فرستاده

اخه قبلا هم یه شماره رمزی سیو بود تو مخاطباش شمارشو زدم به گوشیم دیدم پروفایل یه خانومه اماپیگیر نشدم من احمق

اخه قبلا هم یه شماره رمزی سیو بود تو مخاطباش شمارشو زدم به گوشیم دیدم پروفایل یه خانومه اماپیگیر نشد ...

الان خودتو ناراحت نکن قوی باش از این به بعد هم بیشتر به خودت برس و کمتر توجه کن بهش مثل اینکه اون خونه نیستو و تو با خودت مشغولی   و بود و نبودش برات مهم نیس اونطوری جا میخوره یه مدتی وقتی که خونس با خودت مشغول باش و اهمیتی بهش نده ببین قهر نکن ولی سرت تو خودت باشه تا زمانی که صدات نکرده یا حرفی باهات نزده باهاش حرف نزن و مختصر جوابشو بده ببین چطوری میشه

اگه بهت گفت چته چرا اینطوری شدی بلزم بگو هیچی اگه پیگیر شد بهش بگو حرفتو ولی بعدش بازم همینطوری نسبت بهش بیخیال باش بزار ببینه خودت با خودت خوشی اونقدر مطمئنه که همیشه پیشه اونی و قرار نیس جایی بری فک کرده چیه خودش 

همیشه به خودت ارزش قائل شو خیلی تاثیر داره

باورت میشه دنیا روسرم آوار شد؟نمیدونم چرا باورم نمیشه اصلا

آره خیلی حس بدیه ولی درست میشه توکلت به خدا باشه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 𝒇𝒓𝒐𝒎 𝒂 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎💎💫