2777
2789
متاسفم اگه نمیتونی درد کسیو اروم کنی لطفا سکوت کن 

بخدا جدی میگم شوخی نمیکنم من بودم تاحالا طلاق گرفته بودم. پاشو بیدارش کن. از پیامشم عکس بگیر که بعدا انکار نکنه. شماره اونم بردار پیگیر شو ببین کیه

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزان متاسفام واسه دوستایی که اومدن وبا مزه پرونی ومسخره بازی جواب دادن فقط بدونین وقتی تو جایگاه ا ...

میدونی چیه بعضی وقتا آدما یه کار هابی میکنن که شاید باعث شه یکم‌ طرف مقابل بخنده حتی شده برای ۱ ثانیه 

الان من خودم به شخصه درکش میکنم و می‌دونم حس بدیه که یکی آشکارا بهت دروغ بگه 

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 𝒇𝒓𝒐𝒎 𝒂 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎💎💫
رابطتون خوبه؟ چیزی ازش ندیدی قبلا؟ شماره رو بر نداشتی که پیگیری کنی؟

قبلا هم یه شماره به صورت رمزی سیو شده بود توگوشیش وقتی زدم تو گوشی خودم پروفایل یه خانوم بود اما به روش نیاوردم

میدونی چیه بعضی وقتا آدما یه کار هابی میکنن که شاید باعث شه یکم‌ طرف مقابل بخنده حتی شده برای ۱ ثانی ...

اخه فداتشم من دارم با گریه تایپ میکنم تو این وضعیت میتونم بخندم؟؟؟؟به چی به اعتمادم به بد بختیم بخندم؟؟؟بخداحال من گریه داره الان

نه عزیزم به من پی ام نداده تو گوشی شوهرم دیدم متاسفانه

آها😱 ببخشید من فکر کردم ممکنه یه مزاحم برای خود شما باشه من قصد بدی نداشتم 

رابطتون خوبه؟ چیزی ازش ندیدی قبلا؟ شماره رو بر نداشتی که پیگیری کنی؟

نتونستم شمارشو پیداکنم متاسفانه؛رابطمونم خیلیییییی سرده طوری که دیشب با گریه بهش گفتم چرا اینقد ازم دور شدی اصلا براش مهم نبود

حالم خیلی بده بقران دستام میلرزه اصلا مغزم کارنمیکنه

شمارشو بردار سیو کن تو گوشیت برو تو واتساپو تل و اینا ببین هست یا نه 

بعدشم زنگ بزن ببین خانومه یا نه اگه خانوم بود بهش بگو تو غلط میکنی به کسی که زن داره پیام میدی

و .....

بهترین کار بزار هم عیار دست بقیه بیاد هم اگه شوهرت فهمید یعنی با اون فرد حرف میزده که اومده بهتون عصبانی شده چون طرف خبر داده هر جور که باشه کاملا مقاومت کن بزار بفهمه که ببخشید ها خر نیستی

اخه فداتشم من دارم با گریه تایپ میکنم تو این وضعیت میتونم بخندم؟؟؟؟به چی به اعتمادم به بد بختیم بخند ...

عزیزم من اشتباهی متوجه شدم فکر کردم این مشکل برای خودته نه همسرت آروم باش فدات شم قبل از همه این فکر ها سعی کن از همسرت بپرسی قضیه چیه 

آها😱 ببخشید من فکر کردم ممکنه یه مزاحم برای خود شما باشه من قصد بدی نداشتم 

نه عزیزم منم انقد حالم بدبود پی امو خوب نخوندم الان متوجه حرفات شدم بخدا نه کاش واسه خودم بود تو گوشیش دیدم الان

از نظر من به اون شماره زنگ بزن و باهاش صحبت کن که ببینی مشکل از کجاست چرا بهش پیام میده و قصدش چیه بهش بگو تو زنشی و می‌تونی ازش شکایت کنی