چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 عنوان دمای بدنم 71 بازدید | 12 پست با دماسنج دیجیتالی گرفتم ۳۴/۵ خوبه یا بده؟ دستو پاهام یخ کرده رنگمم خیلی پریده اصا حالم خوب نیست aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود... 1400/03/02 | 03:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_فاطمه عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 2137 شاید فشارت پایینه 💮اللهم عجل الولیک الفرج💮 ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡
هدیه_نفس_مامان عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2061 فشارت پایینه هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 کمه قندیا فشارت پایین نیست هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 نه بابا خیلی کمه چکار کنم حالا aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 کمه قندیا فشارت پایین نیست فشارم که همیشه ۷ از اونور دخترمم تب داره باید تا صبح بالاسرش باشم aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 اب قند .میوه ای ابمیوه هرچی داشتی بخور مرسی عزیزم aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 مرسی عزیزم شکلاتی اب قندی بخوربروزیرپتوبهت استرس واردشده فکرکنم❤❤ هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 واسه پسرمنم34و8شده، آخی بچم من که پاهامم از ضعف داره میشکنه انشاالله خدا به بچه هامون سلامتی بده بیدارش کن یه چیز شیرین بده خدایی نکرده افت نکنه فشارش aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 شکلاتی اب قندی بخوربروزیرپتوبهت استرس واردشده فکرکنم❤❤ دوتا بچه کوچیک دست تنها واقعا هم پر از استرسم توروخدا برام دعا کن aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...