2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من ۴۰ سالشه و تک فرزند.بیچاره انقدر احساس تنهایی میکنه دائم تو خودشه.همیشه میگه ای کاش خواهر یا برادر داشتم.پدرو مادرشم پیرن نمیتونن باهم ارتباط بگیرن واقعا سخته تک فرزندی

من خواهر دارم خواهر خیییلی خوبه جاریم تک فرزنده بشدت ناراضی ولی خدایی خواهر داشتن اونم دوتا خواهر صمیمی خیلی خوبه راحت بدون اینکه نگران قضاوت باشی یا بدونی بعدم علیهت استفاده نمیکنه میتونی دردو دل کنی کمکت کنه

من خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی 😔 با اینکه شوهر کردم بازم حس میکنم تنهام

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

الان زمونه ای شده که آدم فرصت خیلی کارهارو نداره

انگار تک فرزندیم هردومون 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

ببین من تک فرزندم ، ولی معتقدم که هر کی نباشه خدا هست ؛ توی هر شرایطی وقتی این فکر رو بکنی عمرا به کسی نیاز داشته باشی حتی عزیزترین کست 😇 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
تک فرزند نیستم ولی نباشی هم هرکی میره سر خونه زندگیش.اینروزا همه تنهان

دقیقا

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍