2777
2789
عنوان

بیاید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 53 پست
واقعا که این چ کاری داری با خودت میکنی اسی ..میفهمم حالتو منم این روزا رو کشیدم من ی روز فهمیدم که د ...

دارم داغوون میشم لنت ب وابستگی😔

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
دارم داغوون میشم لنت ب وابستگی😔

الهی بمیرم برات خدا لعنت کنه چنین پسرایی رو  طاقت بیار  میگذره این روزا باور کن ...به خدا توکل کن حواست رو بده به درس خوندن رشته خوب قبول شو ببین چطوری میسوزه اصلن اون به درک ...برای آینده خودت و سر افرازی پدر و مادرت وقتتو بزار برای درست ...میگذره باور کن ...صبر داشته باش ..

خدایا شکرت🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم برات خدا لعنت کنه چنین پسرایی رو  طاقت بیار  میگذره این روزا باور کن ...به خدا ...

میترسم میترسم بره با یکی حرفایی ک ب من میزد حسایی ک ب من داشت برا یکی دیگ باشع😭😭😭😭مرسی عزیزم

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
میترسم میترسم بره با یکی حرفایی ک ب من میزد حسایی ک ب من داشت برا یکی دیگ باشع😭😭😭😭مرسی عزیزم

ن بابا نترس اگه واقعی دوست داشته باشه هیچ چیز نمیشه..قربونت ❤

خدایا شکرت🙏
منم کنکوری انسانیم هستم  

عه مث من

الان وختش نیس خدایی اگ دوس داشتی ایدی تو بده تو تل بحرفیم 

@Nana_naaaaa