2777
2789
عنوان

بیاید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت کاریش نداشته باش و خودتو وابسته نشون نده اگه بخوادت خودش میاد سمتت اگه نیاد یعنی نمیخوادت و هیچکسو نمیشه به زور نگه داشت 

من اگه جات بودم یه مدت زیر نظرش می‌گرفتم و به هر طریقی شده سر از کارش در میاوردم اگه خیانت بود خودمو کنار می‌کشیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببخشیدا ولی بگو گوه نخور کسی ک ازسرکار میاد تا۲بارفیق میحرفه بیخیال بابا یگو جمع کنه فقط تقصیره خو ...

حرف حساب جواب نداره 😂ودر ضمن اسی تو امضاش زده برا کنکورم .بابا دیونه به جا اینکه اعصابه خودتو در گیر کنی جواب پیامم رو داد نداد ساعت چند سر کاره چند بیداره ..برو درستو بخون ی رشته خوب قبول شو به جایی برس انوقت ببین کی میسوزه محل سگم بهش نزار

خدایا شکرت🙏
خیلی دوسش دارم خیلییییییی نمیتونم ببینم با یکی دیگس میمیرم😭

منمم یکی خیلی دوس داشتم پنج سال باهم بودیم اونم دقیقا اینطوری خیلی کار میکرد وقتیم می اومد میرفت پیش دوستاش یا خانوادش باورت نمیشه ولی،از ده باری ک چک میکردم جوابمو داده یا ن یه بارشو ج میداد اوایل بهتر،بودا ولی این اخرا نگمم برات  خاهر،من دس بردار خودتو اذیت نکن بخدا درست بشو نیستن ادمو فقط دق میدن من از وقتی کات کردم خیلی حالم بهتر شده 

حرف حساب جواب نداره 😂ودر ضمن اسی تو امضاش زده برا کنکورم .بابا دیونه به جا اینکه اعصابه خودتو در گی ...

والا دیگ😂دیوونست دیگ انقد موقعیت پیش میاد بعدا براش ،خجالت میکشه چرا بااین عنتر دوس بود اصلا

اسی بیا بالا کارت دارم

18😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
حرف حساب جواب نداره 😂ودر ضمن اسی تو امضاش زده برا کنکورم .بابا دیونه به جا اینکه اعصابه خودتو در گی ...

بخدا اشکام امشب می‌ریخت رو کتابام من شاگرد اول الان ک میرم سر امتحان ذهنم خالی خالیه

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
داره این کارا رو میکنه که خودت از زندگیش بری بیرون.

پس چرا وقتی میریم تماس تصویری مث دیوونه فقط نگام می‌کنه میگه چرا انقد خوشگل شدی تو دردت تو قلبم هزارتا قربون صدقه تا دو روز رفتارش جوریه ب پام میوفته🙃

بخدا اشکام امشب می‌ریخت رو کتابام من شاگرد اول الان ک میرم سر امتحان ذهنم خالی خالیه

واقعا که این چ کاری داری با خودت میکنی اسی ..میفهمم حالتو منم این روزا رو کشیدم من ی روز فهمیدم که دیگه دیر شده بود میفهمم زنگ یا اس حالا هر ادم بزنه چقد بگه چرا سین شد جواب نداد چرا آنه جواب منو نداده و چقد اعصابه آدم بهم میریزه از زندگی و خواب و خوراک می افته ..تو را خدا تا دیر نشده خودتو نجات بده تو که درست هم خوبه تمام فکر و ذهنت رو بزار رو درست باور کن این ی مدت سخته ولی اعصابت راحته بعدش دیگه ذهنت درگیر نیست اعصابت داغون نیست که چرا به من توجه نداره اسی ناراحت نشو ولی چرا بعد از دو هفته دوباره خودت برگشتی سمتش خب دختر خوب اون اگه میخواستت خودش بر میگشت ..عیب نداره بازم دیر نشده خدا بزرگه به خودش توکل کن باور کن خدا خودش کمکت  میکنه ..هر چی انرژی داری بزار رو درس و آینده انقده موقعیت سر راهت قرار میگیره اون پسر هم بزار تو خلوت خودش با دوستاش با دو شب چت کنه اخه کدوم دوست اونم پسرا هیچ وقت اهل چت با رفیق خود اونم تا ۲ نیستن ...خدا خودش چنان آدم دروغگو و خیانت کار رو میشونه سر جاش که خودش خبر نشه ی روزی قدر خودت و خوبیتو میدونه که دیگه دیر شده ..اسی جون دیگه خودتو برا اون پسر کوچیک نکن اصلن ارزش نداره ..همین امروز بهش بگو تو تغییر کردی من میفهم بگوجز الویت هات نیستم دیگه  بگو اگه این شکلی بخواد باشه من دارم عذاب میکشم اگه دوسم داری باز ی فرصت بهت میدم که عین قبل باشیم وگرنه من نیستم این حرف آخریام هم بهش بگو که دلت نسوزه بگی باز برا دل خودم تلاش کردم اگه دیدی باز ادامه داد به کاراش و جواب سر بالا داد بهت ...خودتو راحت کن فقط خودتو نجات بده هیچ وقت نمیتونی به زور کسی رو نگه داری امروزم که نره بلاخره میره ی روز ...و تو موندی که از کنکور و همه چیز عقب افتادی پس اشتباهه منو نکن ..التماست میکنم اسی

خدایا شکرت🙏