شکمشو ماشاژ بدید خیلی نرم و سبک بدون فشار زیاد، رودها و ماساژ بدید البته دستتون با روغن زیتون چرب کنید و روی شکم بکشید و ماساژ بدید، باعث تحریک روده میشه و فضای خالی بین مواد داخل روده کم میشه و مدفوع داخل روده حرکت میکنه و زود دفع میشه.
تحت درمانه هی میبرتش متخصص ولی واقعا دلم واس بچه میسوزه😔
این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم... گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟
یعنی با پودر پیدرولاکس شما نتیجه گرفتید؟ برم بخرم فردا کولولاکس منم گیرم نیومد
بله عاااالیه فوق العاااادس معجزه میکنه یه قاشق غذاخوری سرخالی تویه فنجان شیر یااب ولرم قاطی کن بده بخوره بعد چن دیقش یکم دل پیچه میگیره تا دفع کنه موقه دلپیچه اروم نافشو بمال تا ارومش کنه.پسرمن انقد یبوستش شدید بود که با سرنگ ۵.۶سیسی روغن زیتون توومقعدش پر میکردم اما فایده نداشت
بله عاااالیه فوق العاااادس معجزه میکنه یه قاشق غذاخوری سرخالی تویه فنجان شیر یااب ولرم قاطی کن بده ب ...
دقیقا منم کارمه سرنگ و پر روغن زیتون کنم داخل مقعدش انقدر موقع دفع جیغ میکشه و زور میزنه بعدش که دفع میکته قشنگ از حال میره چند ساعت میخوابه انگار زایمان طبیعی میکنه بچه