2777
2789
عنوان

به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 80 پست
عزیزم دانه کرچک رو از درخت بکن  قرمزه یدونه تاکید میکنم ها یدونه رو پوستشو بکن داخلش یه چیزی دا ...

اینا همون دانه های سمی نیستن

شبیه لوبیان ولی بزرگتره

برگاشم قرمزه

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن مصرفیم روغن زيتونه.  انجیر بریزم تو آب؟فصلش نیست بدبختی.

عزیزم انجیر خشک همیشه پیدا میشه. آره بریز تو آب یه شب تا صبح بمونه نرم بشه، هم خودشو هم آبشو بخوره. خوشمزه هم هست، چیزی نیست که بدش بیاد. چند روز بخوره احتمالا درست میشه. 

اینا همون دانه های سمی نیستن شبیه لوبیان ولی بزرگتره برگاشم قرمزه

نه سمی نیست ولی بیشتر از یدونه و بدون ماست مصرف شه فشار رو به شدت کاهش میده و ممکنه اسهال بگیره فرد

می آید هر آنچه باید💛

پسرمنم از نوزادی یبوست داره الانکه سالو نیمشه بادارو فقط بیرون روی داره هرررکاری بگی کردم. دیگه خداروشکر الان تحت نظره فوق تخصص گوارشه اطفاله شیرخشک نان اچ آ میخوره خیییلی تلخه، دارو هم پودر کولاکس میدادم که دیگه کم یاب شد الان بجاش پود پیدرولاکس میدم خداروشکر الان بهتر شده قبلا ۱۵روز یه بار بیرون روی داشت اونم باکلی شیافو ملین بادردو خونریزی .الان خیلی طول بکشه بیرون رویش نهایتش یه روز درمیونه .انقد یبوستش شدید بود که رودش سمت نافش کشیده شده بود دور نافشو گرفته بود که همیشه ناف درد داشت 

دختر من تو سن ۱ تا ۳ سالگی درگیر یبوست ، به شدددت حاد بود حتی عملش هم کردیم اما نتیجه ای حاصل نشد ...

وای واقعا ممنونم ازتون تنها چیزی که تست نکرده بودم همین بول همش میگفتم توودلم این باید عمل بشه تا خوب شه ولی شما اینجوری گفتید منصرف شدم نسبت به عمل

دعا کنید با این پودره خوب بشه عزیزم واقعا عاجز شدم دیگه 

نه سمی نیست ولی بیشتر از یدونه و بدون ماست مصرف شه فشار رو به شدت کاهش میده و ممکنه اسهال بگیره فرد

چه جالب ما قبلا یکی اورده بود برامون میگفت سمی کشنده است برا پادرد خوبه

چند سال بعد خونه یکی دیدم کاشته بودن تو حیاطشون همین بود

باید برم تحقیق دوباره خخخخ

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
پسرمنم از نوزادی یبوست داره الانکه سالو نیمشه بادارو فقط بیرون روی داره هرررکاری بگی کردم. دیگه خدار ...

یعنی با پودر پیدرولاکس شما نتیجه گرفتید؟ برم بخرم فردا کولولاکس منم گیرم نیومد