2777
2789
عنوان

سماور گازی

1273 بازدید | 12 پست

سلام کسی سماور گازی داره من کتری بزرگ دارم که روش قدری چینی داره

ولی سماور گازی هم دوس دارم

خوبه بخرم وسیله هارو که دیدین روز به روز گرون ترمیشن

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

ببین خیلی کاربردی نیست چون سماور حداقل ۶ لیتر آب میگیره که هیچ وقت تموم نمیشه و شما بهش اب اضافه میکنب.آبهای قبلی میمونه و باز میجوشه.اب نیترات داره و با زیاد و چند بار جوشیدنش نیتراتش بیشتر میشه و سرطان زا میسه.به نظرم نخر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خیلی کاربردی نیست چون سماور حداقل ۶ لیتر آب میگیره که هیچ وقت تموم نمیشه و شما بهش اب اضافه میک ...

اره درست میگی کتری من مثل سماوره 4لیتریه فکر کنم همین کافی باشه

اگر کمکی از دستم بر بیاد درخدمتم

من بخطر تنها بودنم توشهرغریب خیلی روحیه ام حساس شده بچه هام هم مثل خودم شدن به هر چیزی زود واکنش نشون میدم ومدت ها ذهنمو درگیر میکنه اگه کسی با رفتارش بهتون بی احترامی کنه یا وقتی شما رد بشی به زورهم شده نیش خند صدادارکنه چکارمیکنید میخوام نشون بدم که واسم مهم نیست ورزشی واسه همیچین آدمای قاعل نیستم ولی چوری

من بخطر تنها بودنم توشهرغریب خیلی روحیه ام حساس شده بچه هام هم مثل خودم شدن به هر چیزی زود واکنش نشو ...

ببین عزیزم‌دوتا نکته به ذهنم میرسه اینکه شما خیلی حساسی و این حساسیت رو به بچه هات هم انتفال دادی.و اینکه ممکنه خیلی از رفتارهای دیگران به قصد بی احترامی به شما نبوده باشه ولی چون شما حساس شدی به خودت میگیری ،ناراحت میشی،بارها و بارها مرورش میکتی توی ذهنت و هربار به اندازه دفعه اول قلبت میشکنه.پس سعی کن از کنار خیلی از مسائل بگذری.خیلیشون شاید به شما ارتباطی نداشته باشه و فقط برداشت شما بوده.و شما این رفتارت به دیگران نشون میدی که چطور میتونن ازارت بدن پس نقطه ضعف به کسی نده.حتی اگر مخاطبش شما بودی هم‌بی تفاوت بگذر تا نتونن اینجوری آزارت بدن.دوم اینکه به خاطر تنهایی کمی افسرده شدی شاید.سعی کن کارهایی انجام بدی که خوشحالت کنه.اگر میتونی توی خونه گل دااشته باش.گل طبیعی که گل بده و رنگ و اب داشته باشه.حتی شمع دانی کا من عاشقشم.اگر میتونی گیاهی بکار و سعی کن خوب رشد کنه و از رشدش لذت ببر مثلا توی گلدان سبزی خوردن بکار از کاشت و رسیدگی بهش لذت ببر.از چیدن و خوردن سبزی که حاصل دسترنج خودته.کلی حال دلتو خوب میکنه این کارها

ببین عزیزم‌دوتا نکته به ذهنم میرسه اینکه شما خیلی حساسی و این حساسیت رو به بچه هات هم انتفال دادی.و ...

اره دقیقا حتی پیش روان‌شناس هم میرم که ذهنم آروم بشه

ممنون از راهنماییت 🤗

سلام من سماور گازی رو از فروشگاه لوازم خانگی اسپیتا خریدم خوبه ضمانت نام و مرجوع هم دارن کنار راهنمای خرید محصول رو هم ارئه میدن توی اینترنت سرچ کن لوازم خانگی اسپیتا سایتشون میاد

https://spita.ir/bartarin-samovar/

سلام عزیزم برای خرید بهترین سماور گازی من رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://spita.ir/bartarin-samovar/

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز