2777
2789
عنوان

عفونت ادراری

150 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من سابقه ی عفونت ادراری دارم,الان باردارم هفته ی ۱۱ ام,امروز از صبح فقط ۲ لیوان آب تونستم بخورم همش خواب بودم!الان رفتم دسشویی بدجوری سوزش گرفتم میترسم عفونت داشته باشم,اگه داشته باشم داروهایی که میدن واسه بچه ضرر نداره😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر بارداری ، بزار دکتر تجویز کنه ، اون می‌دونه چه داروهاایی از جفت عبور نمیکنه 

خیلی میترسم,نکنه دارو بخورم بچه یه چیزیش بشه,کاشکی نگرفته باشم اصلا دارم دیوونه میشم

خیلی میترسم,نکنه دارو بخورم بچه یه چیزیش بشه,کاشکی نگرفته باشم اصلا دارم دیوونه میشم

نه نگران نباش . اگه دکتر تجویز کنه چیزی نمیشه . من سر هر دو بچه م ، عفونت ادراری و گرفتم ، دارو استفاده کردم ، خدا رو شکر چیزیشونم نشد . ولی اصلا نمون همینطوری ، عفونت ضررش بسیار بیشتره . باعث نابینایی یا ناشنوایی میشه خدای نکرده . حتما برو دکتر زود 

نه نگران نباش . اگه دکتر تجویز کنه چیزی نمیشه . من سر هر دو بچه م ، عفونت ادراری و گرفتم ، دارو استف ...

فردا میرم حتما,پس شما تجربه داشتین باز دلم یه کوچولو آروم شد,مرسی عزیزم