یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
دقیقا چرا مردا بعد زایمان خانم هاشون اینجور میشن مث شوهر من اما الان که سه سال میگذره دوباره ریست شد ...
من خیلی سختی کشیدم واقعا نمیدونم چی شد باور کن انگار یه آدم دیگه بود با عشق رفتم برای سزارین وقتی برگشتم کلا لاابالی و بی مسئولیت شده بود حتی دوربین آورده بودیم از بچه عکس بگیره عکس نگرفت
این همه سال هر کاری میخواست میکردم گفت دانشگاه نرو با دوستات قطع رابطه کن
اشتباه اول خانم های محترم مجرد توجه کنید قبل ازدواج برا خودتون خط قرمز داشت باشین و به خاطر هیج کس نشکونبد هویت خودتون را هم تغییر ندین مثلا اگه اهل گشت و گذار هستین و بگو و بخند با رفیقات شوهرتون گفت نه یا باید دلیلش منطقی باشه یا اینکه شما قبول نکنید خودگذشتگی و فداکاری ممنوع