من نزدیک ۱۱ سال ازدواج کردم از اول باشوهرم مشکل داشتیم چند بار تاپای طلاق رفتم اما بااصرار خانواده هی برگشتم یک دختر ۵ساله دارم دیگه جونم به لب رسید خونه ایی که الان میشینم به نامم برای خودم ویه مقدار طلا هم دارم تحصیلاتم لیسانس می خوام خونه بفروشم وفرار کنم بادخترم ازدست این مرد بنظرتون فکر درستی میکنم برم یه جای دور راحت با دخترم زندگی کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم که خدا راه آرامش رو جلوی پات قرار بده ولی کاش شما یکاری میکردید با وکیلی کسی صحبت میکردید آخه بچتون هم بعد ها مشکل دار میشه اگه شوهرتون عصبی باشه
امیدوارم که خدا راه آرامش رو جلوی پات قرار بده ولی کاش شما یکاری میکردید با وکیلی کسی صحبت میکردید آ ...
همین الانم کلی مشکل داره شب ها یکسره دندوناش میزنه بهم یک دختر ۵ ساله از استرسی که باباش بیاد کلی مشکل گوارشی داره یکسره دل درد بخاطردخترمم شده میگم فرار کنم برم
آخه من میترسم که سر بزنگاه برسه یا شما رو پیدا کنه و بدتر بشه مشکلتون.اما خب اگه پزشکی قانونی جایی ب ...
صبح ها اصلا خونه نیست تا عصر نمیاد بیشتر اوقات فکر اونجاش کردم که جطور خونه بفروشم که نفهم وفرار کنم اما از پیدا کردن حراص دارم چون بالاخره از روی شناسنامه بچه بخوام مدرسه جایی ثبت نامش کنم می فهمه بخاطر همین قضیه موندم
آخ الهی بمیرم براش ... هیچ جوری نمیتونید از دخترتون محافظت کنید توی اون خونه؟؟؟
نه خیلی عصبی باباش البته عصبانیت شو یک جوری می تونم فروکش کنم مثلا کارهایی که میگه انجام بدم به اجبار تا بیشتر از این دیوونه نشه اما ناس انداختن چی کار کنم واقعا بدم میاد از این کارش البته دوستام میگن چیزی نیست خوبه معتاد نیست اما برای من خیلی مهم این قضیه
نه خیلی عصبی باباش البته عصبانیت شو یک جوری می تونم فروکش کنم مثلا کارهایی که میگه انجام بدم به اجبا ...
نه البته ناس هم خودش یک اعتیاده خانم .ولی در کل به نظرم قبل از هر واری باید بری پیش وکیل مشاوره بگیری .البته اگه میتونستی شوهرتو راضی کنی که برید همتون پیش مشاوره ک ببینه اصلا مشکل همسرتون چیه خیلی خوب میشد