2777
2789
عنوان

هیچ دوستی ندارم

137 بازدید | 11 پست

تو دانشگاه انگار من دشمن همه هستم نمی دونم هیچ کدوم منو دوست دارن همه از متنفرن نمی دونم اصلا

از طرفی هم از شهر خودمون مهاجرت کردیم به یه شهر دیگه و بهترین دوست مدرسمو که خیلی خیلی همو دوست داشتیم از هم جدا کرد البته هنوز مجازی ارتباط داریم ولی حضوری قطع شده

به نظرتون باید چی کار کنم از زندگیم خسته شدم خیلی سخته برام... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درون‌گرا هستی؟

قبلا نبودم تو مدرسه کلی دوست داشتم و یه رفیق فوق‌العاده ولی از وقتی رفتم دانشگاه همه چی عوض شد انگار من دشمن همشون هستم هیچ کدومشون من دوست ندارن به خاطر همین احساس می کنم درون گرا شدم 

قبلا نبودم تو مدرسه کلی دوست داشتم و یه رفیق فوق‌العاده ولی از وقتی رفتم دانشگاه همه چی عوض شد انگار ...

چرا فکر میکنی دشمن هستن

شاید فکر میکنن خودت رو میگیری من خودم چهرم اینجوریه فکر میکنن مغرورم ولی دوستام میگن وقتی باهات آشنا شدیم تصورات مون تغییر کرد

شایدم هر حرفی رو ب زبون میاری حرفایی میزنی که نباید

خودت فکر میکنم دلیلش رو بهتر بدونی

چرا فکر میکنی دشمن هستن شاید فکر میکنن خودت رو میگیری من خودم چهرم اینجوریه فکر میکنن مغرورم ولی دو ...

منظورم از دشمن اینکه حتی دوست ندارن بهشون نزدیک بشم حتی جواب سلامم را هم به زور می دادن جوری رفتار می کردن انگار زامبی هستم😭

چرا فکر میکنی دشمن هستن شاید فکر میکنن خودت رو میگیری من خودم چهرم اینجوریه فکر میکنن مغرورم ولی دو ...

اتفاقا من اصلا همچين آدمی نیستم که خودمو بگیرم یا مغرور باشم... 

نمی دونم اصلا چرا 😭حس بدبختی دارم😭