2777
2789
عنوان

کمکم کنید

93 بازدید | 4 پست

سلام دوستان مادر من چند روزه حالش زیاد خوب نبود بعد چند تا ازمایشو و اینا داد دکتر بهش گفته سنگ صفرا داره و باید هر چه سریع تر لیزر بشه زده تو گوگل نظر مردم رو خونده اکثرا زیر عمل تموم کردن یا الان ی مریضی دیگه دارن همش ی ریز داره گریه میکنه میگه من میمیرم کسی هست ک تجربشو داشته باشه یا از نزدیکان یا بستگانش این جراحی رو انجام داده باشه لطفا اگه کسی رو داشتید بگید الان حالش چطوره؟   

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین بهم گفتن بایدعمل صفراکنم ازتوی نت دیدم میمیرم و....نرفتم تاسنگ دررفت به ریه ومعده و....اسیب زد وباعث شد1ماه ازدختر4ماهه م دورباشم جوریکه دکترگفت مقدمات خاکسپاری حاضرکنین.

شوخی نیست بهشون بگیدزودتربره عمل کنه به نفع خودشه تایجایی که در بره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍