2821
2789
عنوان

رئیس‌مرد‌من..

307 بازدید | 18 پست

امروز اومد پیشم نشست حرف زد بعد دوروز سردی و موقع رفتن کارتم دست یکی بود و بزور کارت بانکیشو داد و رمزشو گفت گفت لازمت میشه و برگشتم خونه من تا از شرکت اومدم بیرون رمزو دوباره واسم فرستاد و من گفتم ممنونم اما گفتم که پول همراهم هست گفت دستت باشه لازمت میشه:)من مردم با تمام وجودم واسه این مرد دیگه واتسپ شروع کردیم حرف زدن و واسه اولین بار منو تو خطاب میکرد...من بهش گفتم حدس اون روز توی پارکینگ تون  چی بود؟گق فک میکنم از میلاد خوشت میادو من گفتم نه...اصلا...گفتم نفهمیدید‌تاالان‌یعنی گفت نه از کجا بفهمم توبگو و من همچنان نگفتم تویی اون فرد مورد علاقه من تویی...مرد‌ من..دوست دارم!به امید روزی که باهمین:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم از مردایی که اینجور یهو سمتت میان باید بترسی....رود اعتماد نکن،زندگی به رنگارنگی رمان ها نیست

یهویی سمتم نیومد تاپیکای قبلیمو بخون:)اینجا می‌نویسم زود ب نظر میاد..

فقط میدونم مراقب باش با یه کارت دادن ویه تو گفتن نری تو رویا،در کنار اینا منطقتم بذار  انشالله ...

مرسی عزیزم ولی جریان فقد اینا نیست و تاپیکای قبلیمو حدودا جزئی‌ تعریف کردم:)

چراهمه میگن رمااانه!!!!!وضعیت‌فعلی‌منه!!!!

بخاطر رمانتیک بودنش نمیگن،بخاطر زود ارتباط گرفتن و یهو از پله اول رفتن پله اخرت میگن....هنوز دو کلام حرف نزدین ،سریع کراشت رو حدس میزنه تو چت و بحث اینجوری راه میندازه؟!،قطعا فهمیده ازش خوشت اومده داره سمتت میاد اما زود اعتماد نکن  اگه قصد ازدواج داری پانده ،بذار برای بدست آوردنت تلاش کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز