سلام بچه ها من مثل خیلیا از آدمهای سمی ودورو وخاله زنک وغیبت کن وحیله گر بدم میاد وباهاشون نمیتونم ارتباط برقرار کنم همیشه سمت آرامشم ولی با کمی کاستی های زندگی هم کنار میام خداروشکر زندگی آرومی دارم وهمسرم مرد خوب ومهربونیه یعنی منظورم اینه کلا تو زندگی زناشویی اوکی ام
ولی نمیدونم چمه خوشی زده زیر دلم بیکارم خل شدم
چند تا همسایه خاله زنک داریم که یکیش شوهرش دوماه پیشش نیست ومعتادا وی زندگی پراز مشکل داره واون یکی هم شوهرش رو وانت دستفروش مواد غذایی بقیه سرشون تو لاک خودشونه ولی این دوتا خیلی بد جنسن هرموقع من رد میشم اگه شده به زور یه نیش خند صدا دار میزنه همون که شوهرش وانت داره همیشه هم میبینن من با شوهرم میرم ومیام حالا از سر حسادته یا حیله گری یجوری متوجه نگاه سنگیتشون میشم یا مثلا با همسایه های دیگه بلند سلام وعلیک میکنن مثلا نشون بدن ما باهم خوبیم
که اصلن به من ربطی نداره من دوس ندارم باهر کسی سلام وعلیک داشته باشم مخصوصا وقتی دورو وری هامو میشناسم شوهرمم میگه اصلن اینا ارزش ندارن فکر خودتو درگیرشون کنی اینا خودشون تو دلشون غصه دارن که اینطور رفتار میکنن
حتی دوست بچه هام دم در باشن دوستشون نهیب میده که بره خونشون که با بچه های من بازی نکنن
حالا من چطوری رفتار کنم که نشون بدم واسم مهم نیست وهیچ ارزشی ندارن
تر خدا لطفا راهنماییم کنید
خیلی خیلی ممنون از صبوری تون که تایپیکم طولانی شد🤗