2821
2789
عنوان

امشب دلم ...

63 بازدید | 5 پست

امشب دلم شکست 

میگن خدا دلهای شکسته رو خریداره

غیر خانواده خودم و شوهرم کسی نمیدونه من مبتلا ب ام اس هستم 

پسراولمو دوماه بعد ازدواجم خود خدا بهم داد

الان ۶ سالش شده همه میگن دومی هم بیار بقیه عمرت جوونی کن براخودت ولی فعلا باید دوسال دیگه صبر کنم 

پسرمم بدتر همه همش میگه مامان من داداش کاراته باز میخوام انگار برادرش با کمربند مشکی میخاد از شکم من در بیاد

امشب وقتی برا چندمین بار خالم دختراشو مثال زد ک زود دوتا رو پشت هم اوردن دلم شکست 

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

خدا اولاد همه رو حفظ کنه هیچ مادر داغ نبینه ولی خب یهو دلم گرفت 

من الان نشستم رو پله های حیاط نگا ب اسمون کردم و از خدا خواستم حاجتمو بده

قبل بارداری اولم هم چندشب بعد نماز مغرب باهاش حرف زدم

من از تمام این دنیا فقط یه پسردیگه میخام ک بشه برادر پسرم و دهن همه رو ببنده بعدشم فقط زندگی درارامش 

از نظر اقتصادی هم شوهرم وضعش خوبه تا ده تا بچه هم میتونه ساپورت کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله بزودی

خدا از دهنت بشنوه خیلی زود یه اولاد خدا خواسته در کمال صحت و سلامت خودم و جنین بیاد توی رحمم 

خالمم راست میگه از دلسوزی میگه الان ۲۷ بعد حوصلت کم میشه برا بارداری و بچه

خدا از دهنت بشنوه خیلی زود یه اولاد خدا خواسته در کمال صحت و سلامت خودم و جنین بیاد توی رحمم  ...

فقط استرس نداشته باش.خداروشکر یدونه گل پسر داری حالا.تحت نظر دکتر خوب هم باش.توکلبخدا.منم مادرم نمیدونه ازسردلسوزی خیلی حرفا میزنه😟