مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ببین ی رژیم شیر و خرما هست عالی ولی بزا تابستون نمیشه ببین وعده هاتو باید زیاد کنی ولی کم بخوری مثل کره ایا اینا دوست من اینجوری کرد ی قاشقم کرد لاغر شد
گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
ورزش زیاد بکن طناب دراز نشست پیادهروی تند غذا کم بخور تو وعده های زیاد برنج کم کم قطعش کن نون کم بخور سبزیجات میوه آجیل بخور تخم مرغ آبپز واسه صبحانه بخور اسفناج آب کرفس میگن خوبه
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من پنج روز در هفته رو تا ۱۵۰۰ میبندم دو روزشو فستم.ورزشم هم حلقه و دوچرخه ثابت میزنم.بعد ورزش هم چایی سبز و زیره میخورم.الان دقیق یک هفتس ب چشم میبینم اب شدم.فک کنم یکونیم دوکیلویی کم کردم.شیرینیم فقطط خرما خیلی بخوام بی احتیاطی کنم بسکوت ساقه طلایی