2777
2789
خب پس چهار هفته هستی الان برای سونوی قلب نرو خودت رو تقویت کن برو دکتر بهت فولیک اسید و ویتامین د۳ب ...

اها مرسی از راهنماییت  اگه بی بی مثبت کامل بشه فردا بازم لازمه  ازمایش بتا بدم ؟ 

خدا جونم خودت مواظب تو دلیام  باش 💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم نیست ولی. دکتر میخواد

من عزیزم رفتم از تیتر بارداری دادم بنظر خودم ک کمه واسم دعا کنید عصری برم پیش دکترم  .. ازمایشگاه گفته مشکلی نیس نیاز ب تکرار نیس  هنوز جوابو نگرفتم ولی همسرم زنگ زده بود فک کنم ۶۸ گفتن 

من عزیزم رفتم از تیتر بارداری دادم بنظر خودم ک کمه واسم دعا کنید عصری برم پیش دکترم  .. ا ...

خوبه نگران نباش

شما بارداریت کمه،  فک نکنم از چهار هفته یا پنج بیشتر باشه

حتی امکان. داره برا سونو بری قلبش نزنه چون زوده

مایعات زیاد بخور با چیزای مقوی

دکترم برو برات فولیک اسید بده با د۳ پودر لیدی میل هم بگیر

من رفتم شش هفته بود بدون قلب همین کارا رو کردم ده روز بعد رفتم قلبش میزد

و خدایی که بشدت کافیست......
خوبه نگران نباش شما بارداریت کمه،  فک نکنم از چهار هفته یا پنج بیشتر باشه حتی امکان. داره برا ...

امروز ازمایشو نشون دادم گفتن ۲ روز دیگه تکرار بشه  ... فولیک اسید نوشته روزی یدونه  خودم گفتم ویتامین د۳ هم بگیره منتها گفتم هزارو بگیر داروخونه نداشته ۲ هزار داده  😬 

خوبه نگران نباش شما بارداریت کمه،  فک نکنم از چهار هفته یا پنج بیشتر باشه حتی امکان. داره برا ...

انشاالله ک  خدا دخترای نازتو حفظ کنه معلومه خیلی مامان مهربونو گلی دارن ..  مواد غذایی مقوی چی مصرف کنم تا دو روز دیگه بنظرتون 

امروز ازمایشو نشون دادم گفتن ۲ روز دیگه تکرار بشه  ... فولیک اسید نوشته روزی یدونه   ...

پس دوز مصرف د۳ رو از داروخانه بپرس

چون من هزار میخورم روزی یه دونه

انشاالله ک  خدا دخترای نازتو حفظ کنه معلومه خیلی مامان مهربونو گلی دارن ..  مواد غذا ...

تا ویارت شروع نشده که امیدوارم اذیت کن نباشه، عصاره گوشت مصرف کن

میوه به و موز خوبن، روی به اگه بتونی یاسین بخونی و بخوری خیلی خوبه، روایت داریم براش، البته زیاده روی نکنی چون شکمت سفت میشه و فشار توی دفع کردن خوب نیست برای بچه.

آب میوه طبیعی و مایعات، روزی چند دونه خرما، دکترم خیلی روی مایعات تأکید داشت. استراحتم داشته باش.

عکس پودری هم که مصرف کردم میفرستم

روزی یه لیوان میخوردم

الان شده هفته ای دوبار

ولی خب بچه ی من قلب نداشت و دکترم خیلی تأکید داشت روی رعایت این موارد تا ده روز

مال شما ان شاءالله اینطوری نیست.

و نی نی تون به سلامتی بیاد بغلتون

پس دوز مصرف د۳ رو از داروخانه بپرس چون من هزار میخورم روزی یه دونه

عاره ۱۰۰۰ باید تهیه میکرد این قویه بنظرم  حالا بپرسم ببینم مرسی عزیزم 

تا ویارت شروع نشده که امیدوارم اذیت کن نباشه، عصاره گوشت مصرف کن میوه به و موز خوبن، روی به اگه بتو ...

مرسی از وقتی ک گذاشتی  موز رو از قبل اقدام  تا حالا خیلی مصرف کردم ولی مایعاتو باید رعایت کنم زیاد اهلش نیستم متاسفانه  گویا خیلی مهمه ک دکترتون گفته 

روزی یه لیوان میخوردم الان شده هفته ای دوبار ولی خب بچه ی من قلب نداشت و دکترم خیلی تأکید داشت روی ...

برم تهیه کنم  خیلی مواد مغذی توشه فردا حالا ببینم جواب ازمایشم درست میشه