2777
2789
مبارکت باشه ابحی..منم دعا کنید ۶ ماهه اقدامم هشتم موعدمه امروز بی بی منفی بود..یعنی زود زدم؟

مرسی گلم دختر من دیگه دوسال و نیمشه 😄😄 آره عزیزم زود زدی من سه روز به موعدم زدم منفی بود روز بعد موعد هاله انداخت و مثبت بود

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
مرسی گلم دختر من دیگه دوسال و نیمشه 😄😄 آره عزیزم زود زدی من سه روز به موعدم زدم منفی بود روز بعد م ...

خدا دختر خانوم نازتو حفظ کنه  😘 بتا زودتر بدم بهتره یا باید چند روزی ام صبر کنم مامان گل 😁

خدا جونم خودت مواظب تو دلیام  باش 💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا دختر خانوم نازتو حفظ کنه  😘 بتا زودتر بدم بهتره یا باید چند روزی ام صبر کنم مامان گل ...

من همون روز که بی بی چک م هاله انداخت بتا دادم ۱۷۸ بود بازم میخای شما یکی دو روز صبر کن بالا بره قشنگ 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
من همون روز که بی بی چک م هاله انداخت بتا دادم ۱۷۸ بود بازم میخای شما یکی دو روز صبر کن بالا بره قشن ...

شما  عذر میخوام با ادرار ناشتا هاله انداخت .. صبح بزنم ینی پررنگ تر میشه چون من شب تست کردم .. حالا یکمم صبر کنم واس ازمایش بتا انشاالله ک خیره مرسی از وقتی ک گذاشتی 

شما  عذر میخوام با ادرار ناشتا هاله انداخت .. صبح بزنم ینی پررنگ تر میشه چون من شب تست کردم .. ...

آره عزیزم من ناشتا بی بی زدم احتمالا فردا بایدپررنگ تر بشه ..خواهش میکنم مامان خانومی انشا... دوران بارداری خوب و شادی داشته باشی و لذت ببری

آره عزیزم من ناشتا بی بی زدم احتمالا فردا بایدپررنگ تر بشه ..خواهش میکنم مامان خانومی انشا... دوران ...

خیلی ممنون از انرژی خوبت 😘❤

نمیدونم چجوری حساب میشه هفته های بارداری اخرین پریودم ۲۹ فروردین بود 🥺

خب پس چهار هفته هستی

الان برای سونوی قلب نرو خودت رو تقویت کن برو دکتر بهت فولیک اسید و ویتامین د۳بده هفته ی هفتم برو

و خدایی که بشدت کافیست......