2789
عنوان

ریمل

206 بازدید | 26 پست

ریمل خوب میخوام حجم دهنده باشه ..ی دو سه خریدم البته اصل نه ..ولی خشک خشکه..میخواستم اسنس مشکی بگیرم میگن زود خشک میشخ

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لورآل عالیه

ولی نمی دونم الان هست یا نیست 

یا اگه باشه شاید فیک باشه

اگه اصل باشه شک نکن بهترین گزینه ست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ایزادورا بگیر  ریمل خوبیه

قیمتش چنده گلم ..ااصلش یا فیک!!

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
لورآل عالیه ولی نمی دونم الان هست یا نیست  یا اگه باشه شاید فیک باشه اگه اصل باشه شک نکن بهت ...

چرا نیست؟

اسنس نگیر میریزه

پس چی بگیرم

ریل لوک

فوق العادست

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

[QUOTE=191798560]من همین ۳ روز پیش خریدم ازش راضیم اسمش نوت هست ولی یه ریملی هم هست رمانس عالیییین[/QUOTE

عکسشو میزاری گلم

خشک نیست؟خشک نمیشه؟