2777
2789
شوخی خیلی مسخره ای بود و من شوخی نخاسم راهنمایی خاسم دوما من تا الان صد تا مورد دیدم ک بعد از۱۸سالگی ...

خیلی خب بابا منو نخور

انگار تو خیابون اومدم قدشو مسخره کردم!

من اصلا مگه میدونم شما قدت چنده که بخوام مسخره کنم یا مگه خودم ۴ مترم

چقدر بی جنبه اید

{ خانم هستم }
نه هزینش زیاده نه قیمتش بالاس😐💔منتها چند درصد امکان فلجی داره 😕و به همه کس هم نمیاد چون تنساب بلد ...

به ۳ تا ۵ سانت نمیگن بلند شدن قد!

اون با یه نمه پاشنه مخفی حل میشه ادم مگه دیوانه است عمل کنه برا ۳ سانت

بلند شدن قد به دلخواه یعنی ۱۴۰ باشی بشی ۱۷۰ که همچین چیزی هم امکانش نیست

{ خانم هستم }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ۳ تا ۵ سانت نمیگن بلند شدن قد! اون با یه نمه پاشنه مخفی حل میشه ادم مگه دیوانه است عمل کنه برا ۳ ...

خدایی فقط ظاهر مهمه؟ادم باید واقعا بلند باشه 

چرا اتفاقا زیاده مثلا برا یکی مثل من پنج سانت یعنی صد و هشتاد یعنی ده سانت بالای میانگین قد اروپا 😐

بلنده ها خانومه😕

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
خدایی فقط ظاهر مهمه؟ادم باید واقعا بلند باشه  چرا اتفاقا زیاده مثلا برا یکی مثل من پنج سانت یع ...

این چیزا سلیقه ایه یکی دوس داره ریزه میره و بیبی فیس باشه یکی دوس داره ۱۹۰ سانت باشه

نمیشه به بقیه گفت دلخواهتون رو بنا به سلیقه ما بذارید

اون چیزی که مهمه اینه که برخلاف حرف شما با عمل نمیشه به قد دلخواه رسید چون اونی که قد دلخواهش فقط ۳ تا ۵ سانت از خودش بلند تره خیلی کم پیدا میشه

{ خانم هستم }
خدایی فقط ظاهر مهمه؟ادم باید واقعا بلند باشه  چرا اتفاقا زیاده مثلا برا یکی مثل من پنج سانت یع ...

خب طبیعتا ۹۹ درصد اونایی که با قدشون مشکل دارن و به نظرشون کوتاهن و دوس دارن بلند بشن محاله خودشون ۱۷۵ سانت باشن!

{ خانم هستم }
این چیزا سلیقه ایه یکی دوس داره ریزه میره و بیبی فیس باشه یکی دوس داره ۱۹۰ سانت باشه نمیشه به بقیه ...

میتونه بلند ترم بشه اگه واقعا دوس داره ولی خب باید ریسک پذیر باشه

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
خب طبیعتا ۹۹ درصد اونایی که با قدشون مشکل دارن و به نظرشون کوتاهن و دوس دارن بلند بشن محاله خودشون ۱ ...

من صد و هفتاد چهارم😍بازم یکی صد و هفتاده یا یکی صد و شصت و پنج خیلی کارسازه براش 

من صد و هفتاد چهارم😍بازم یکی صد و هفتاده یا یکی صد و شصت و پنج خیلی کارسازه براش  

چه ربطی داره این قد هایی که شما مثال میزنین همشون بلند و متوسطن 

من گفتم اونی که کوتاهه و دوس داره بلند بشه محاله ۵ سانت کارشو راه بندازه اونم تازه با " ریسک عمل"

۱۶۵ سانت که کوتاه نیست

این یکی دوسانت ها بدرد کسی میخوره که خودش متوسط یا بلنده

حرف من این بود که با عمل نمیشه به قد دلخواه رسید اما شما گفتی میشه در صورتی که خود ادم ۱۸۰ سانت باشه ۵ سانتم با عمل بگیره بشه مدل هالیوود

الانم لطفا ادامه ندین چون ما حرف همو متوجه نمیشیم تو یه تاپیک دیگه هم کلی با هم حرف زدیم ولی من مشرق بودم شما مغرب .شبتون بخیر

{ خانم هستم }
چه ربطی داره این قد هایی که شما مثال میزنین همشون بلند و متوسطن  من گفتم اونی که کوتاهه و دوس ...

😐یعنی الان قبول کنم؟😐شصت و پنج زیر میانگین قد اروپاست!!!😐😐😐💔

حتی شصت هم بشه شصت و پنج خودش خیلیه😕

اره خب از این تریبون شما ادامه ندین من ادم حرف گوش کنی نیستم😁

😐یعنی الان قبول کنم؟😐شصت و پنج زیر میانگین قد اروپاست!!!😐😐😐💔 حتی شصت هم بشه شصت و پنج خودش خی ...

خیر قبول نکنید.

قطعا تو ایران همه خانما ۱۹۰ سانتن

و ما هم الان دقیقا مرکز اروپا زندگی میکنیم

باشه من ادامه نمیدم فقط لطفا منو تو تاپیکا ریپلای نکنین چون اونجوری باز این روند به اجبار ادامه پیدا میکنه

من خودم معمولا کسایی که باهاشون هم عقیده و هم نظر نیستم رو ریپلای نمیکنم پس اگه بحثی صورت میگیره 

اولین ریپلای از طرف خود اون شخص بوده.مجددا شبتون بخیر!

{ خانم هستم }
خیر قبول نکنید. قطعا تو ایران همه خانما ۱۹۰ سانتن  و ما هم الان دقیقا مرکز اروپا زندگی میکنیم ...

چرا حس میکنم میخواین موهامو بکشین😂😂😂💙

حتما😁🌪️🌪️