2777
2789
عنوان

آشپزی🍗🍗

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست
حس میکنم اگه یه کاسه آب داخل فر بذاری بهتره  بخاطر رطوبتش میگم که خشک نشه یبار امتحان کن عزیزم ...

اره میخوام درست کنم خدا کنه خوب بشه

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒
من درست کردم خیلی خوشمزه ولی طول میکشه فراوون تا بپزه کامل.  روی گاز هم سریع تر میشه ولی باید ...

مرسی عزیزم پس امتحان میکنم 

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من درست کردم خیلی خوشمزه ولی طول میکشه فراوون تا بپزه کامل.  روی گاز هم سریع تر میشه ولی باید ...

تو فر اگه روشون کره هم بزنم بنظرت خوب میشه؟

تو فر اگه روشون کره هم بزنم بنظرت خوب میشه؟

بله کره وزعفرون آبکره من زدم. 

البته آخرش که در اوردم

البته من تو خردل نخوابوندم روغن زیتون پیاز و سیر و ابلیمو و نمک و ادویه خوابوندم

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️
بله کره وزعفرون آبکره من زدم.  البته آخرش که در اوردم البته من تو خردل نخوابوندم روغن زیتون پ ...

مرسی عزیزم 

مرسی عزیزم پس امتحان میکنم 

نوش جان فقط کره آب شده و زعفرون بزن روش هر یه رب یبار 

(من برای شکم پر با سرنگ داخلشم تزریق میکنم میخای شمام یکی دوتا امتحانی بزن ببینیم چطوری میشه)

دیگه کنکوری نیستم  
نوش جان فقط کره آب شده و زعفرون بزن روش هر یه رب یبار  (من برای شکم پر با سرنگ داخلشم تزریق می ...

عجب راه حلی مرسی عزیزم😃

نوش جون عزیزم  درست کردین؟؟ نتیجه چطور بود؟

فعلا که خونه خودم نرفتم خونه بابام اینا هستم گلم😁