2777
2789
عنوان

آشپزی🍗🍗

163 بازدید | 24 پست

بچها من ی دستور جوجه کباب از تو نت پیدا کردم که باید فیله مرغ رو تو پیاز خلالی،سس مایونز،سس خردل،آبلیمو و ادویه زعفرون ی شب بخوابونیو بعد هم رو زغال کباب کنی...حالا سوالم اینه که بنظرتون میشه بجای اینکه رو زغال کبابش کنم بزارمش تو فر تا بپزه؟؟؟بنظرتون خوشمزه میشه یا خراب میشه؟؟

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچها کسی نمیدونه؟؟😐

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒
فکر کنم میشه. چون جوجه کباب رو تو فر هم میپزن. 

خداکنه بشه

بنظرم مرغ توی فر فقط شکم پر برای جوجه میتونی توی ماهیتابه ازاین رژیمیا باشه که چه بهتر یکم روغن بزن ...

اینم فکر خوبیع ولی من میخوام تو فر درست کنم ببینم بازم خوشمزه میشه یا ن؟

من توی ماهیتابه رژیمی هم درست کردم

تو فر چی؟بنظرت خوب میشه؟؟

هم میتونی تو فر بذاری هم میتونی تو تابه درست کنی   بزنشون به سیخ کوچولو یا سیخ چوبی  تو تابه خیلی هم خوشمزه میشه فقط شعله اش رو کم کن البته نه خیلی و اصلا بهش آب اضافه نکن 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

خب دیگه اون مزه ی دودی رو نمیده و همین متمایزش کرده با بقیه رسپی های دیگه چون مواد طعم دهندش خیلی چیز خارق العاده ای نیست ... و کباب به ذغالشه 😊

وقتی سرباز به اخر خط برسه میتونه به هر مهره ای تبدیل بشه♟️😉

اینم فکر خوبیع ولی من میخوام تو فر درست کنم ببینم بازم خوشمزه میشه یا ن؟

حس میکنم اگه یه کاسه آب داخل فر بذاری بهتره 

بخاطر رطوبتش میگم که خشک نشه یبار امتحان کن عزیزم بنظر میرسه که خوب بشه 

دیگه کنکوری نیستم  
هم میتونی تو فر بذاری هم میتونی تو تابه درست کنی   بزنشون به سیخ کوچولو یا سیخ چوبی  ...

اهان باشه مرسی عزیزم

خب دیگه اون مزه ی دودی رو نمیده و همین متمایزش کرده با بقیه رسپی های دیگه چون مواد طعم دهندش خیلی چی ...

اره میدونم آخه رو رغال موقعیتش نیس درست کنم