2777
2789
عنوان

برق شما هم تهران قطعه؟

184 بازدید | 22 پست

عصر هم برق نبود شارژهامونم تموم شده..یعنی چی  پشت سر هم موقع شب قطع میکنن؟

من و بچه تو تاریکی مطلق مدندیم... داریم سکته میکنیم...گرم‌.تاریک...کوچه هم کلا خلوت....شارژامونم فقط ۲۰درصد..

فوریت‌ برق هم جواب نمیده..زده اگر تا دو ساعت وصل نشد تو نرم افزار وارد کنید😭😭😭😭

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرمم الان نزدیک سه ساعت برقشون قطع

صبحم دوساعت برقشون قطع شده بود.

شرکت برقم که کلا رو پیامگیر نکبت

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
سه تا پنج برق رفت پنکه هم نمیشد زد هلاک شدیم از گرما 😐

شوهرمم نیست تنهام...یه گوشی دارم با ۲۰ درصد شارژ ...پاوربانکمم عصر تمدم شد

خواهرمم الان نزدیک سه ساعت برقشون قطع صبحم دوساعت برقشون قطع شده بود. شرکت برقم که کلا رو پیامگیر ...

دقیقا...تو اون ۳ ساعت عصر تمام شارژهام تموم شد واسه الان تو تاریکی چیزی نمونده

برای ما صبح دوساعت برق رفت

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
ما اب نداریم برق نداریم نت نداریم اسانسور نداریم و بقیه چیزا فقط گاز داریم دارم خفه میشممممممممم

ما هم تلفن و ایفون نداریم..در پارکینگ باز نمیشه اسانسور نداریم ...بچمم خوابه عرق کرده داره هی نق میزنه

دقیقا...تو اون ۳ ساعت عصر تمام شارژهام تموم شد واسه الان تو تاریکی چیزی نمونده

خاک تو سرشون

معلوم نیست چه خبره

برای ما هرروز از ساعت 2تا 3تلفن و نتمون قطع میشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏