2777
2789
عنوان

حلالم نمیکنه؟

209 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

بچه ها من وقتی دبیرستانی بودم پسرخالم خاستگارم بود ک منم دوسش داشتم. ولی مادربزرگم( مامان بابام) جواب رد داد و ب بابام هم گف ردشون کن. خیلی دیکتاتورن.

مامانبزرگم میخاس منو بده ب پسر عمم. من ازش پسر عمم خوشم نمیومد چوخ خانواده عصبی و متعصبی هستن. کلا خانواده بابام بداخلاقن. بخصوص بابام. منم خب نمیخاستم آیندم هم با یه آدم عصبی زندگی کنم. از روی لج هم ک شده با عمم بد رفتاری میکردم وقتی میدیدمش( اخه پسرخالمو رد کرده بودن و منو آدم حساب نکردن) 

خلاصه اینکه عمم و پسرش از من خیلی ناراحت شدن و نیومدن خاستگاری. بابام هم باهاشون دعوا کرد ک شما ک نمیخاستین بیاین خاستگاری چرا خاستگاراشو رد میکردین.

آقا یه دعوایی بین اینا راه افتاد و قطع رابطه شد حدود دوسال. بعدش مامان بزرگم مریض شد و فوت کرد.

من همش عذاب وجدان دارم ک نکنه بخاطر اذیتای من مریض شده

چ ربطی داشت ناموسا

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دعوایی ک بین عمه هام و مامانبزرگ و بابام درست شد بخاطر من بود مامانبزرگم خیلی جوشی بود میگم نک ...

نه نگران نباش.  اونا باید نگران باش ک تو حلالشون نمیکنی

چون نذاشتن ب پسرخالت ک دوسش داشتی برسی

بعدم چ قرنی هستیم ؟؟  ول کن توروخدا این افکار رو..

پیر بوده فوت کرده تمام.  چرا میخای بندازی گردن خودت

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
عزیزم منکه نمیدونم دقیقا تو چه رفتارهایی میکردی بستگی داره خوب  ولی مرگ مادر بزرگت قسمتش ...

ببین من توهینی بهشون نمیکردم

فقط بی محلی میکردم و باهاشون حرف نمیزدم و اخم😂

فقط اینکه بفهمن من نمیخامشون

خب اونا نباید بدون اجازه من خاستگارامو رد میکردن...