2821
2789
عنوان

فال سر کتاب

142 بازدید | 16 پست

بچه ها به فال و سرکتاب اعتقاد دارین؟

من امروز به یکی ز زدم برام سرکتاب بگیره چیزای خوبی نگف میترسم خیلی 

از طرفی میگم شاید اصلا سرکتاب نبوده 

چون هربار حضوری گرفتم خوب بوده

باز بحث اعتقاد شد ای خدا....جون هر کی دوست دارین این واژه اعتقادو DELETE کنید وقتی چیزی هست یعنی هست ، سر کتاب هم حرامِ و مشکلات دیگری بوجود میاره هیچ اطلاعات خاصی هم بهت نمیدن

شما امروز میدونی ناهار پیتزا خوردی بهت میگه شما پیتزا زیاد میخوری هر چی خودت میدونی به خودت میگه!!! تو هم میگی WOW درسته بابا تو دیگه کی هستی ! در واقع هیچی نیست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی شما اعتقاد ندارین؟!

عزیز من پستو دوباره بخون ویرایش کردم چون، گفتم وقتی چیزی هست یعنی هست ربطی به اعتقاد من شما نداره،اعتقاد هیچ ارزشی در یک مسئله نداره ولی هی باب شده میگن اعتقاد من اعتقاد شما....سرکتابم هست ولی آسیب داره خودتو اذیت نکن

عزیز من پستو دوباره بخون ویرایش کردم چون، گفتم وقتی چیزی هست یعنی هست ربطی به اعتقاد من شما نداره،اع ...

منظور اینکه درسته حرفایی که زده یا نه همینجوری ی چی گفته از خودش 

اره چمیدونم زندگی فلان میشه بهمان میشه

چرته

البته استخاره که بحثش جداست وقتی انسان سر دو راهی باشه می تونه بره پیش یک انسان با تقوا براش بگیره اما این اینده گویی که نیست

منظور اینکه درسته حرفایی که زده یا نه همینجوری ی چی گفته از خودش 

متوجه نمیشم حرفتو

شخصی که عمل رمل یا جفر بلد باشه میتونه بهت بگه 

کسی که شیاد تکلیفش مشخص دروغ میگه که پول بگیره من با این موردش کار ندارم در مورد شخصی حرف میزنم که بلد انجام بده نه رمال تلگرامی اینستاگرامی ، اینایی که میان تلگرام و اینستاگرام به اسم سید و سیده خودشونو عرضه میکنن هیچ علمی نداره فقط پول میگیرن

بازم یه سری خانوم ریختن تو تاپیک گفتن من اعتقاد ندارم ولی به استخاره اعتقاد داره به سر کتاب نه!!! کسی که از علم فیزیک یا شیمی نمیدونه چطور میتونه نفیش کنه  آخه اعتقاد تو چه ارزشی داره این وسط  

متوجه نمیشم حرفتو شخصی که عمل رمل یا جفر بلد باشه میتونه بهت بگه  کسی که شیاد تکلیفش مشخص درو ...

فقط همون لینک تو تاپیکت بود اون مستند و داری؟؟؟ در این مورد فیلم دیگه ای ندارید؟؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز