2777
2789
عنوان

اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 54 پست
شما خودت بهتر میدونی ضرب معنی ترک میده یا ضربه زدن . 

والا تویکی از تفسیرهای قرآن خوندم

و اینکه اگر هم کتک زدن باشه برای زن هایی هست که در زمان‌ متاهلی خیانت می کنن

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
حرف عجیبی میزنی که آدم خندش میگیره .  به سوالاتی که میپرسم به خودت جواب بده من جواب نمیخوام . ...

🤣🤣🤣 شما خودت گفتی اون سوره که گفتن زن ها رو کتک بزنید . بعد به من میگی قرآن خوندی ؟ فک کن نخوندم . اگه ادعا میکنی ثابت کن . 😂😂

هیچ  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف عجیبی میزنی که آدم خندش میگیره .  به سوالاتی که میپرسم به خودت جواب بده من جواب نمیخوام . ...

ببین هنین آیه دردین هیچ اجباری نیست رو بفرست اصلا . شما که مفسر شدین اینم تفسیر کن ‌😁

هیچ  
والا تویکی از تفسیرهای قرآن خوندم و اینکه اگر هم کتک زدن باشه برای زن هایی هست که در زمان‌ متاهلی خ ...

اینم تو گفتی متوجه شد 😂

باید هشتک هر چیزی رو بلغور نکنیم رو راه بندازم ازین ببعد ‌ 

هیچ  
والا تویکی از تفسیرهای قرآن خوندم و اینکه اگر هم کتک زدن باشه برای زن هایی هست که در زمان‌ متاهلی خ ...

نه عزیزم برو دوباره درست و با دقت بخون . 

هر چند سزای خائن جدایی و سپردن به قانونه نه کتک زدن . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ببین هنین آیه دردین هیچ اجباری نیست رو بفرست اصلا . شما که مفسر شدین اینم تفسیر کن ‌😁

من مفسر نیستم 

خود خدا میگه قرآن رو به زبان ساده فرستادم که همه بفهمن ، من رو حرف خدا حرف نمیزنم برم قرآن رو تفسیر کنم . هدایت از گمراهی متمایز شده . 

من میدونم دنبال چی میگردی ، نه قصد تغییرت رو دارم نه اونکه میخوای میدم دستت . بحثی با امثال تو ندارم که میخوان از چیزی دفاع کنن بدتر تخریبش میکنن .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
☹☹☹

مهم نیست 

اندازه آدمها متفاوته 

بعضی ها گنجایش فکرشون اندکه ، توقعی نمیشه داشت اندیشه کنن . 

من 16 17 ساله دارم نصیحتت میکنم : نزار کسی از زندگی مشترکت سر در بیاره حتی پدر مادرت  تو خونه ...

احسنت عزیزم

عمه من ۶۰ سالشه از ۱۹ سالگی تا الان درگیری هایی که با شوهرش داره به همه جار میزنه

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
من مفسر نیستم  خود خدا میگه قرآن رو به زبان ساده فرستادم که همه بفهمن ، من رو حرف خدا حرف نمیز ...

شمام ناپخته حرف نزن ازین ببعد . یه چیزی میپرونی به عواقبش فک کن . یه سوال ازت پرسیدم هزارتا بهانه آوردی . 

هیچ