2777
2789
عنوان

اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 54 پست

خودت داری میگی مقصر بودی با قهر کردنت کاربدت رو تشدید هم کردی بعد منتظری اون بیاد سراغت و منتت رو هم بکشه؟! غرور اینجا معنی نداره یکم انصاف داشته باش. وقتی امروز تو مقصر بودی و رفتی عذر خواهی کردی و گفتی یکم تنهایی لازم داشتم رفتم که بدتر نکنم به اونم یاد میدی عذر خواهی کنه. 

عزیزم زندگیه خاله بازی نیست

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
من 16 17 ساله دارم نصیحتت میکنم : نزار کسی از زندگی مشترکت سر در بیاره حتی پدر مادرت  تو خونه ...

اولین ۱۷ ساله عاقلی که دیدم تو بودی امیدوارم بازم ببینم 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر یا ودود چجوریه؟!

ودود یکی از اسمای خداس

برای آشتی کردن زن و شوهر خیلی خوبه 

تو کتاب گنجهای معنوی نوشته باید دائم این ذکرو تکرار کنی

زیاد ازش استفاده کردم همیشه هم نتیجه گرفتم

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
ودود یکی از اسمای خداس برای آشتی کردن زن و شوهر خیلی خوبه  تو کتاب گنجهای معنوی نوشته باید د ...

فقط زنو شوهر؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
نه شما که ادعا داری همچین آیه ای هست بفرست لطفا . آدم‌با سند و مدرک حرف میزنه عزیزم 

حرف عجیبی میزنی که آدم خندش میگیره . 

به سوالاتی که میپرسم به خودت جواب بده من جواب نمیخوام .

شما مسلمانی ؟

قرآن رو از اول تا آخر خوندی ؟ 

اگر خوندی این آیه رو هم خوندی و دقیق شمارش هم میدونی چون نمیشه آدم بعضی آیات رو خونده باشه و از یادش بره همونطور که هر کی قرآن رو خونده در دین اجباری نیست رو دیده و آدرسش هم یادش مونده . پس دلیل سوالت چیه ؟ میخوای بگی منظور چیز دیگه بوده ؟ 

اگر نخوندی و ندیدی خوندن کل قرآن سخته ، خوندن فقط سوره نسا هم سخته ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
نمیدونم. شاید واسه بقیه هم تاثیر داشته باشه.اسم خداس دیگه.واسه هر مشکلی صداش بزنی خوبه

مرسی عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
سوره نسا همون نیست که میگه زنتونو بزنید ؟ 

والا عزیزم درسته نوشته کتک بزنید ولی در تفسیر قرآن ضرب یعنی ترک کردن زن و خانواده

پیامبر هیچ وقت همسرانش رو کتک نمیزده

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

همین غرور بیجاست که خیلی زندگیهارو ازهم می پاشونه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

عزیزم نذار مشکلاتت اگه حاد نیست پخش بشه تو بقیع حتی پدر مادرت بعدم وقتی از خونه میری بیرون یعنی من تو این خونه مهمونم هیچ کاره م و ...به نظر من نه زنگ بزن نه اس بده پاشو برو سر زندگیت بگو پدرمادرمم نفهمیدن بهشون گفتم اومدم مهمونی مهمون یه روز دو روز تا ابد که نمیشع اونجا بمونم اینجام خونه خودمه 

والا عزیزم درسته نوشته کتک بزنید ولی در تفسیر قرآن ضرب یعنی ترک کردن زن و خانواده پیامبر هیچ وقت هم ...

شما خودت بهتر میدونی ضرب معنی ترک میده یا ضربه زدن .