2777
2789

کی راحت میشم. بچم همش اویزونمه .نق میزنه.دلدرد میشه.اصن ب خودم و خونهدنمیتونم برسم از وقتی ب  دنیا اومده.شب و روز بیدارم افسرده شدم.الان دوماه و هجده روزشه.کی دیگه بهتر میشه و من استراحت بهتر میشه .کی دل دردش خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر  شدن تا آخر عمر ناراحتی داره فقط اونجا که مارو میزار تو خاک احتمالا راحت شیم😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

نمیدونم واقعا. بستگی به بچه داره. پسر من که بدقلقه. الان نزدیک ۵ سالشه.هنوز اذیت میشم. یکسره چسبیده به من. لعنت به کرونا که نتونستیم بچه رو یه مهد بفرستیم. عین ماست یکسره چسبیدن به ادم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush