2777
2789
عنوان

بارداری مول

253 بازدید | 9 پست

سلام دوستان بارداری مول چیه وعملش چطوریه کسی اینطور بوده 

من هشت هفته هستم و مشکوک به مول

بتا می‌ره بالا ولی داخل رحم و خارج رحم چیزی دیده نمیش

ممنون راهنمایی کنین

الان داشتم تو درسم میخوندم

قضییش مفصله تو گوگل بزن گلم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبش تشکیل نمیشه.منم داشتم تو خونه سقط کردم.مث یه تیکه گوشت بود.بعدش دوباره حامله شدم خداروشکر یه دخمل گیرم اوند.اصلا عضه نخور اکثرا براشون اتفاق میفته

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
میخام ببینم عملش چطوریه سخته یا نه  بعد کی میش باز باردار شد نیاز به شیمی درمانی داره یا نه ...

مل نیسکه.گلم کورتاژه دیگه سقط میکنن  نه اصلا هم سخت نیس بیهوش میکنن پا که میشی یه درد خفیف مثل پریود داری

بستگی داره کی پاک بشه کلا  برا من 6ماهه کلا بتام منفی شد  بعد اون میتونی تحت نظر پزشک حامله بشی

برا من نیاز نشد به شیمی درمانی در موارد خیلی کم اگه بتا نیومد پایین شیمی درمانی میکنن اونم نه شیمی درمانی به اون شکل با دوز کم 

👑sen benim herşeyimsin
قلبش تشکیل نمیشه.منم داشتم تو خونه سقط کردم.مث یه تیکه گوشت بود.بعدش دوباره حامله شدم خداروشکر یه دخ ...

مول رو تو خونه سقط کردی؟دکتر خودش گف موله؟قلبش که تشکیل نمیشه یه چیز دیگستا مول هم یه چیز دیگست مول یه توده خوش خیمه  گلم

👑sen benim herşeyimsin
مول رو تو خونه سقط کردی؟دکتر خودش گف موله؟قلبش که تشکیل نمیشه یه چیز دیگستا مول هم یه چیز دیگست مول ...

ن من چیزی دفع نکردم

فقط بتا دادم می‌ره بالا ولی تو سونو نه داخل رحم نه بیرون رحم چیزی دیده نشده حتی من شش هفته رفتم سونوساک دیده نشد دو روزم بستری شدم الکی

آخرم گفتن مشکوک به مول ولایت بری مشهد همین

من فقط ترشحات قهوه ای دارم و گاهی درد پری

قلبش تشکیل نمیشه.منم داشتم تو خونه سقط کردم.مث یه تیکه گوشت بود.بعدش دوباره حامله شدم خداروشکر یه دخ ...

عزیزم شما هم مول بودی؟ من الان از سونو اومدم گفت باید کورتاژ بشی

خیلی میترسم تروخدا جوابمو بده