2777
2789

از هرلحاظ خوب و باوقار باشه (جدایشم خودتون بدونید دلیلش چی بوده)قبولش میکنید؟وضع مالی متوسط.مطمعنم خونوادم قبول نمیکنن  ولی خب منم ازدواج سنتی دوس ندارم مطمعنم خیلیامون اخلاقای خاص خودمون رو داریم ک هرکسی نمیتونه باهاش کناربیاد.

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

مطلقه رو برای خانم به کار میبرن عزیزم

نه نردی که زن طلاق داده، من فکر میکردم میتونه آدم خوبی باشه برای دختر مجرد

ولی اشتباه میکردم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگه علت جداییش منطقی باشه مهم نیست 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

من قبول نمیکنم که یه طرف تجربه زندی مشترک داشته باشه و طرف دیگه نه‌. همش فکر میکنم ممکنه تو ذهنش مقایسه کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به صرف داشتن تجربه طلاق پیشنهاد رو رد نمی‌کنم.

مدتی نشست و برخاست می‌کنم و بعد تصمیم نهایی رو می‌گیرم. در صورتی که معیارای من رو برای ازدواج داشته باشن و دلیل جدایی‌شون پذیرفتنی باشه، ازدواج سابقشون برام اهمیتی نداره

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
خب چرانباید خانواده ت قبول کنن اونا که هنوز پسره رو ندیدن واینکه چندسالته وطرف چندسالشه؟

هم محله ای  هستیم.کلا اززیروبم هم خبرداریم ک فک وفامیلاشون و اینا کین

اشتباه نکن

ما برای برادر مجردم دختری که توی عقد جدا شده بود گرفتیم

روزی صد بار ذکر این چه *وهی بود خوردیم میگیم 

با یه مجرد ازدواج کن 

اونم بره با یکی که مثل خودش یک بار تجربه کرده ازدواج کنه

اشتباه نکن ما برای برادر مجردم دختری که توی عقد جدا شده بود گرفتیم روزی صد بار ذکر این چه *وهی بود ...

بنده خدا....میتونم بپرسم از چ لحاظ میگید؟

بنده خدا....میتونم بپرسم از چ لحاظ میگید؟

برادرم یه ادم کاملا خام و بی تجربه

اون تمام مسیر رو یکبار رفته بود و میدونست کجا باید چه رفتاری داشته باشه که همه چیز به نفع خودش بشه

ازدواج با اینجور افراد طوق بردگی گردن انداختنه