2777
2789
عنوان

حس مادربودن

79 بازدید | 12 پست

سلام من ۷ ساله درانتظاره بچه هستم و فعلا ک نتیجه نگرفتم موقع خواب باخودم رویا پردازی میکنم بچم رو تصور میکنم یا بعضی موقع ها خواب بچه رو میبینم  حس میکنم دوران بارداری لحظه بغل کردن بچه و مادر شدن خیلی حس خوبی داره ایا واقعا اینطوریه یا من چون بچه ندارم فک میکنم اینطوریه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا حالا دکتر رفتین یا اقدام کردین؟

اره عزیزم داستان زندگی من طولانی ۳ بار ای وی اف ناموفق و متوجه شدیم مشکل ایمنی انعقادی دارم فعلا دارم اونو حل میکنم تا ببینیم بعد پانکچر و انتقال میتونم باردار بشم یا ن 

انشاالله دامنت هر چه زود تر سبز بشه برات دعا میکنم یه ایت الکرسی هم میخونم برامنم تو رو خدا دعا کن زندگیم رو هواست قرار نباشه دوتا بچه هامو بزارم برم تو رو قران بخاطر بچه هام دعا کن

اره عزیزم داستان زندگی من طولانی ۳ بار ای وی اف ناموفق و متوجه شدیم مشکل ایمنی انعقادی دارم فعلا دار ...

انشاءالله به حق امام زمان خیلی زود دامنت سبز میشه انقدر بهش فکر نکن عزیزم 

برام دعا کنین دیوونه ی بچم دیوونه ی اینم ک بچمو و بغل کنم  بااین وضع اقتصادی با این همه مشکل بعد از ۸۰ میلیون هزینه کردن برای ای وی اف دیگه پولی برام نمونده و از پدرم ۲۰ میلیون قرض گرفتم 

ان شاءالله به زودی مادر میشین 

ولی جواب سوالتان که گفتین حس خوب و اینا

من بارداری اولم خیلی ویار بدی داشتم.. هیچ چی هیچ چی نمیتونستم بخورم

فقط دوغ رو میخوردم که اونم به اصرار همسرم

کلا مثل آدمهای روزه دار بودم.. بس که همسایه مون هر موقع غذا می پخت در خونه شون رو باز میذاشت تا خونه بوی غذا نگیره

والا دلیلش  رو نمیدونم ولی تو آپارتمان بودیم و واحد بغلی همیشه موقع پخت غذا در خونه اش باز بود

وقتی بوش میخورد به بینی ام اصلا نون پنیر رو که بو نمیده هم نمیتونستم بخورم

حالت تهوع میگرفتم و گاهی هم از باردار شدن پشیمون میشدم

ولی بچه ام نموند و من یه آدم دیگه ای شدم..  سر بارداری دومم خیلی اذیت شدم حتی بیشتر از اولی ولی خداروشکر میکردم که میتونم مادر شم

الان هم گاهی ناراحت میشم از وضعیت موجود چون پسرم به شدت پر جنب و جوش هست و اصلا حرف گوش نمیده

میتونم بگم حق داره.. چون اون دنیا ی نا امن رو نمیخواست و مجبور اینجا باشه

انقدر بیماریهای جنسی زیاد شده آدم نمیتونه دو دقیقه بچه رو از جلو چشمش دور کنه یا این کرونای لعنتی که بچه نمیدونه به چند تا چیز نباید دست بزنه

ان شا الله که به زودی طعم مادر شدن رو می چشین ولی مادر شدن خیلی سختی داره،هیچ وقت هم نمیتونی پشیمون شی

چون تو خواستی که بچه ات باشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
برام دعا کنین دیوونه ی بچم دیوونه ی اینم ک بچمو و بغل کنم  بااین وضع اقتصادی با این همه مشکل بع ...

ایشالله که باردار شی..هزینه ها پدر هممون را دراورده .

تو این نداری..؟؟؟

دلم خونه😢😢

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍