این اقاهه دو تا زنو تو یه خونه نگه میداره هردوشونم کاملا راضین.زن اولیه حاملست بچشم دختره دیشب فیلم تعیین جنسیت گذاشته بودن.خانوم اولش خیلی خوبه ولی از زن دومش متنفرم.پیجشون تو اینستا علی شکارچی بزنید میاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیخود میکنن زندگی دور از شان و پر از اموزه بدشونو پهم میکنن تو مجازی دخالت نمیخوان نیان زیروروی زند ...
خب ب همین صورت پیج ها و افراد زیاد دیگه ای هم هستن ک زنا و لواط رو حتی اموزش میدن ..!
مشکل اینجاست ک فقط واسه ی چیز خاص رگ فرهنگشون میزنه بالا بقیه چیزا همه اوکی!
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
واسه ی تمام اوناهم کامنتای مخالفو منفی هست بشدت بیشتر شما چشاتو واکن حتما میبینی
#باشه
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤