2777
2789
عنوان

خانوم های فعال تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 46 پست

امضام

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین  ولی من نمیتونم

برات مهم نباشه ب آرامش خودت فکر کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اره ناراحت شدم ولی خب بعد مدتی دیگه ول کردم و فکر نکردم ولی نبخشیدم هرکیو توهین کرده بهم 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

من تو واقعیتم حال و حوصله بحث ندارم از بس خسته ام😂

البته من جز کاربرای فعال نیستم 

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...
اره ناراحت شدم ولی خب بعد مدتی دیگه ول کردم و فکر نکردم ولی نبخشیدم هرکیو توهین کرده بهم 

ولی اینجا چون همو نمی شناسیم 

همه چیو ببخشیم بهتره اینجوری زودی دلت نمی گیره از هرکسی

دعوا نکردم

بحث کردم کردم

کل کل انگشت شمار

تاثیر نگرفتم از بگومگوها، چون معمولا زمانی کل کل به وجود مباد که طرفم از نظر فکری کاملاااا قطب مخالف خودم باشه، که خب در این صورت فردی که از نظر فکری ۳۶۰ درجه با ادم متفاوت باشه، طبیعتا روش تاثیر گذاری خیلی پایین و تقریبا مساوی با صفر داره، چون خیلی ساده، همو اصلا قبول نداریم که بخوایم تاثیر بگیریم

در کنارش با افراد باسواد تر و اگاه تر بحثایی داشتم که باعث شه کاملا به فکر برم، روی طرز فکرم روی یه مسئله خاص تجدید نظر کنم یا تعدیلش کنم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

کلا دور از حاشیه م

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

خیلی زیاد ناراحت میشم مخصوصا تهمت بزنن واقعا دلم میشکنه بارها پیش اومده، بعضیا هرچی عقده دارن از شوهر و خانواده شوهر و اطرافیان میارن تو سایت میریزن رو‌سر من و شمای نوعی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️