2777
2789
عنوان

خاستگاری

121 بازدید | 14 پست

سلام حدود ۴ساله با یکی به قصد ازدواج رابطه دارم ولی همین که میاییم تکلیفت روشن کنیم هر دفعه یه اتفاق بیفته بعدشم همین که من حرف از تکلیف میزنم پسره یه جور رفتار میکنه که به زور میگم بهش بیا منو بگیر یه بارم تموم کرده بودم خودش دوباره اومد الان به نظرتان چکار کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی بگو من دوس ندارم وقتو انرژژیمو هدر بدم دوی دارم رو روابط بلند مدت و مطئن تکیه کنم .بگو تکلیف رابطمونو مشخص کن من از اینطر موندن خوسم نمیاد

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
هیچی بگو من دوس ندارم وقتو انرژژیمو هدر بدم دوی دارم رو روابط بلند مدت و مطئن تکیه کنم .بگو تکلیف را ...

بیشتر اون رفتارش که حرف از تکلیف میزنم اون جوری میکنه موندم باهاش ازدواج کنم یا نه

کات میکنم ولی میاد خودشو توجیه میکنه ۳۲سالمه میترسم دیگه کیس مناسبی پیدا نکنم

به نظرم این باعث شده کیس مناسب سراغت نیاد ولش کن اگر اومد بگو من میخوام ازدواج کنم یا بیا خواستگاری یا برو بزار به بعدیا فک کنم. اگه ازدواج نکنی شرف داره تا اینکه با آدم اشتباهی ازدواج کنی

بیشتر اون رفتارش که حرف از تکلیف میزنم اون جوری میکنه موندم باهاش ازدواج کنم یا نه

دیدی قیافشو اونطور کرد توهم سنگین با زوم نگاش کنو به حالت تیکه سرتو بکن اونور جدی باش 

توهم باقیافت نشون بده دوس نداری این حرکاتشو 

اون بلده توبلد نیستی یسال دو سال نیس چهار ساله ی عمره 

هدر نده عمرتو 

به نظرم این باعث شده کیس مناسب سراغت نیاد ولش کن اگر اومد بگو من میخوام ازدواج کنم یا بیا خواستگاری ...

چن ماه پیش این کارو کرده بودم باز اومد جلو گفت یه ماه بهم فرصت بده الان یه ماه شده ۳ماه الانم میگه پول مراسم ندارم

دیدی قیافشو اونطور کرد توهم سنگین با زوم نگاش کنو به حالت تیکه سرتو بکن اونور جدی باش  توهم با ...

الانم پدرم مریض شده میگم تکلیفت روشن کن اگه خدا نکرده یه اتفاقی بیفته من نیسم بازم عین خیالش نیس

الانم پدرم مریض شده میگم تکلیفت روشن کن اگه خدا نکرده یه اتفاقی بیفته من نیسم بازم عین خیالش نیس

دگ اون داره ب زبون بی زبونی میگ نیستم وقتی عین خیالش نیس 

چند سالته؟

کارمندم میترسم با این بهم بزنم دیگه کیس خوب پیدا نکنم

دنیا براساس فراوانیه 

پر پسره جهان 

مگ ادم کم هس

ولش کن 

2790
2778
2791