2777
2789
عنوان

اومدپیشمم❕

270 بازدید | 14 پست

بعد از دوروز رفتار سرد ک دوطرفه بود امروز اومد پیشم نشست حالمو پرسید از کارم پرسید و گفت بعدا کارت دارم‌م‌م واسش خیلی محیط کارش مهمه بخاطر همین نمیخاد اینجاباشم‌ و از طرفی اون کارم ‌‌عالیه....نظرتون چیه؟!!!داره همچین درست میشه؟؟؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چکارا کردین ها  بگوووو 🤪🤪😜😜😜🤭

وای اومد پیشم نشست گفت حالت خوبه؟همچی خوبه؟اون کارت چیشد؟منم گفتم همین روزاس‌ بهم خبر بدن ک برم‌ و گفت اون کارت عالیه.حتما باید بری و من خیلیییی‌ دوسش‌ دارم واسه این توجهااااش😞

کدوم کارت عالیه بی ادب😐😁

من قراره برم یجایی‌ ک تااخرعمرم‌ باشم اونجا ایندم‌ تامینه‌ 

و از ی طرفی‌ هم رئیس‌این کارمو.میخام هم اون کارم:)))داره درست میشه همچی؟این روزا خیلی سرد بودیم تاامروژ ک خودش اومد نشست پیشممممم

وای اومد پیشم نشست گفت حالت خوبه؟همچی خوبه؟اون کارت چیشد؟منم گفتم همین روزاس‌ بهم خبر بدن ک برم‌ و گ ...

اخی عزیزم 

مواظب باش 

ساده نباش 

مردا رو بشناس 

من که کلا همه نوع مردی دیدم باریختن زبون و اینا میخوان آدمو خام کنن تو باید هواست جمع باشه ظاهر کار رو نبین تهش رو ببین

اخی عزیزم  مواظب باش  ساده نباش  مردا رو بشناس  من که کلا همه نوع مردی دیدم ...

انجا میتونم ببینم که همه دوس دارن باایشون‌ باشم و اینکه بمن اینقدر توجه می‌کنه روزمو‌میسازه😞خیلی هجولم ؟

من قراره برم یجایی‌ ک تااخرعمرم‌ باشم اونجا ایندم‌ تامینه‌  و از ی طرفی‌ هم رئیس‌این کارمو.میخ ...

رئیست رونخواه و برو پی اقبالت

عقل داشته باش

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷