2789
عنوان

ترک بارداری

726 بازدید | 16 پست

سلام دوستان و مامانای باردار نی نی سایت.من نماینده مشاور فروش برند محصولات نفیس هستم.برای ترک بارداری.کرم ترک بعدازحاملی رو پیشنهاد میکنم.هم برای ترک هم سفت کننده شکم و سینه.اگ خواستین پیج تبلیغاتمو میدم برین نگا کنین.سفارشاتونم میاد درب منزل

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از بارداریم ۶سال گذشته شکمم چروک و ترک داره تاثییر داره الانم یا نه لطفا صادقانه بگین چون تا الان ...

عزیزم چندتا دکترتاحالا بارها گفتن که نمیشه کامل ازبین برد وایناهمش تبلیغاته خصوصاشماکه چندسال گذشته..تنها راه درمان برای ترک فقط لیزره گلم..بلافاصله بعدبارداری یه دوتاکرم خارجی وگرون هس ک میگن تاحدودی اثرداره البته کمیابم هس

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
قیمتش چنده و هزینه ارسالش اینستا ندارم که برم پیچت 

عزیزم قیمت کرم ترک بعد از حاملگی 140تومن هزینه پستش بستگی ب شهرتون داره.اگ چنتا محصول یجا سفارش بدین یااشانتیون داره یاتخفیف

از بارداریم ۶سال گذشته شکمم چروک و ترک داره تاثییر داره الانم یا نه لطفا صادقانه بگین چون تا الان ...

سلام عزیزم بله تاثیرداره من خودم سزارین هستم شکمم هم چروک داشت و شل اما تازگیا استفاده میکنم کم کم حس میکنم ک دارن کم میشن یه هفته ای میشه

عزیزم ما محصولی رو الکی ب مشتری معرفی نمیکنیم مشاور ارشدپوست  هست من مشکل شمارو باهاشون درمیون میزارم ک ببینم قطعی چه محصولی رو معرفی میکنه براتون.

عزیزم چندتا دکترتاحالا بارها گفتن که نمیشه کامل ازبین برد وایناهمش تبلیغاته خصوصاشماکه چندسال گذشته. ...

خانومی دکترا خوب میدونن چ محصولی برای رفع این موارد خوبه ولی متسفانه فقط میخان بیمار هی برگرده پیشش و ازش پول بگیره اما هیچ محصولی با یبار استفاده تاثیر قطعب نمیزاره هدف ما توشرکت نفیس همینه ک بدون واسطه ب مستقیم محصول رو بدست مشتری برسونیم اونم درب منزل.

خانومی دکترا خوب میدونن چ محصولی برای رفع این موارد خوبه ولی متسفانه فقط میخان بیمار هی برگرده پیشش ...

اصلامن برای مشکل ترک پیش دکترنرفته بودم ک بخاد من هی برم ازم پول بگیره..زندایی خودم متخصصه ونظرش فقط لیزره..کرم هااونم خارجی واصلش نهایت بتونه بعدزایمان اثربذاره

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
اصلامن برای مشکل ترک پیش دکترنرفته بودم ک بخاد من هی برم ازم پول بگیره..زندایی خودم متخصصه ونظرش فقط ...

درسته خیلی هاشون لیزر میکنن.ولی این جور درمانا با کرم و پماد چنباری باید مصرف بشه تا خوب اثرکنه.اما من بامشاور ارشد صحبت میکنم نظرایشون هم شاید لیزر باشه.ولی خیلی مهمه ک ادم تو زندگیش علاوه بر خرج ومخارج به سرو بدن خودشم برسه.

عزیزم قیمت کرم ترک بعد از حاملگی 140تومن هزینه پستش بستگی ب شهرتون داره.اگ چنتا محصول یجا سفارش بدین ...

خانومی اگ تلگرام داری ایدی میدم بیا..واس اینک خیالت راحت بشه از محصولات 

خانومی ازمشاور ارشد پوست  پرسیدم مشکلتون رو براتون محصول کرم ترک پوستی و روشن کننده پوست رو معرفی کردن فقط گفتن چون مدتش یخورده زیاده طی هرباری ک شما استفاده میکنی ماخودمون پیگیری میکنیم.اگ مایل هستین ایدی تلگرام رو بدم خدمتتون اونجا مزاحمتون بشیم.

عزیزم چندتا دکترتاحالا بارها گفتن که نمیشه کامل ازبین برد وایناهمش تبلیغاته خصوصاشماکه چندسال گذشته. ...

پس بنا ب تبلیغ باشه شماام اومدین بازار گرمی کنین برای زنداییتون.

پس بنا ب تبلیغ باشه شماام اومدین بازار گرمی کنین برای زنداییتون.

چقدرمسخره ای  مگه من اسمی اززندایم یا شهرزندگیم آوردم بعدم زندایی من متخصص پوست وموهست ولی اصلا خوذش لیزر انجام نمیده..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

اینقدرگول این نفیس وبادران واین چرت وپرتارو خوردیم دیگه بسه 

چقدرمسخره ای   مگه من اسمی اززندایم یا شهرزندگیم آوردم بعدم زندایی من متخصص پوست وموهست ولی اص ...

درسته ولی خب قرار نیست اینجوری قضاوت کنین.یکی ی اشتباهی میکنه بنانیست ک همه بسوزن.هرکی ی اناتومی داره مختص بخودش.انشالله ک همه راضی باشن و سلامت