2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تونر چیه؟؟کاراییش چیه؟؟

پوست صورتو تمیز تمیز میکنه از الورگی هایی که قابل دید نیس

البته قبلش باید صورتتو شسته باشی

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

روزی دوبار گلاب میزنم... هفته ای دو سه بار ماسک خانگی میذارم... روزی یک الی دوبار میشورم با شامپو بدن بعدش مرطوب کننده میزنم حتما(چون پوستم چربه باید بشورم دوبار حتما) ... از حموم میام هم مرطوب کننده میزنم... شبا هم گلاب میزم  بعدش با اب میشورم... کرم دور چشم میزنم... من جوش خیلی میزدم دکتر رفتم دیگه نزدم اگه جوش داری باید بری دکتر.. 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
اینارو همش چجور استفاده کنم😟

اول صورتتو با شوینده مناسب نوع پوستت میشوری، بعد تونر میزنی رو پد میمالی به پوستت صبر میکنی جذب شه، بعد اگه میخای ماسک صورت و دورچشم بزنی استفاده میکنی، سرم، ژل الوورا، کرم ابرسان و دراخرم کرم زد افتاب

در هفته دوبار باید اسکراب کرد

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
برا لک چیه؟؟؟

بستگی به لک داره اگه کک و مک باشه باید بری دکتر اون تجویز کنه که معمولا هم لیزر میکنن کک و مک 

اما اگه من بخوام برای محصول پوستی راهنماییت کنم اگه لکت عمقی نباشه و پوست فرورفته نباشه و کک و مک هم نباشه مثلا جای جوش باشه 

با استفاده از کرم های دارای  درصد aha مناسب(نباید از درصد بالا شروع کنی باید اول درصد های کمتر و استفاده کنی) ،کرم های دارای  کیوتن ، کرم یا سرم ویتامین سی و یا اسکراب های ضعیف و ملایم و همچنین محصولات دارای رتینول 

ببخشید هی سوال میکنم،برا چی فوم ؟؟

ژل یا فوم شست و شو برای پاک کردن سطحی الودگی تونر عمیق تره

یه کوچولو جوش دارم پوستمم کدره

برای جوش که محصولات مختلف هس، تونر های مناسب برای پوست های مستعد جوش ، تونر های مناسب برای جوش های سر سیاه 

کرم ها و سرم ها و ژل های ضد جوش هم خیلی خوبن

اما باید بدونی که برای چی جوش میزنی ، طی چرخه نرمال پریودت؟ یا جوشات هورمونیه؟ یا بخاطر دیر به دیر شستن رو بالشتی یا حساسیت به لوازم ارایشی بهداشتیت؟ یا لوازم ارایشی بهداشتی بی کیفیت؟ تقلبی؟ 

برای روشن شدن پوستتم باید محصولات ویتامین سی دار استفاده کنی منتها باید بعد غروب افتاب استفاده کنی و تو طول روز هم حتی اگه تو خونه باشی باید ضدافتاب بزنی

خوردن مکمل های خوراکی پوست و مو هم بهت کمک میکنن

مصرف هشت لیوان اب هم به شاداب شدن پوست کمک میکنه

بستگی به لک داره اگه کک و مک باشه باید بری دکتر اون تجویز کنه که معمولا هم لیزر میکنن کک و مک  ...

سلام عزیزم..ممنون میشم اگه جواب بدی

موردی دیدی که کک و مک لیزر کرده باشه و پوستش صاف شده باشه و برنگرده؟

کی واسمون تقدیر و با خودکار مشکی نوشت..🥀🖤