2789
عنوان

ازدواج

320 بازدید | 29 پست

سلام

من ۲ساله با اقایی هستم که ظاهرا خیلی محترم و مهربونه و اصلا هم بدی ازش ندیدم ولی چند روزه فکرم مشغوله این اقا میخواد رابطه‌رو جدی تر کنه و باهم به تفاهم رسیدیم برای ازدواج بازم میگم از دیدگاه من پسره خوب و با شعوریه 

اما مشکلم اینه که بچه‌ی طلاقه مامانشو سالهاست ندیده و باباشم میگن خیلی ادمه مادی هست و دست بزن داره

این اقا ۱۹ سالش بوده که باباش هزانتشو گرفته و پیش اون زندگی کرده و نامادری هم داشته حالا من بدی ازش ندیدم ولی خیلی نگرانم که این جریانا روش اثر گذاشته باشه میترسم اونم مثل باباش باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۹ ساله سن قانونیه و ایشون با هرکدوم ک بخوان میتونن زندگی کنن

برین مشاوره قبل ازدواج

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

برین پیش مشاور حتمااااااااااااااااااا

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید