2789
عنوان

سرکه سیب

3438 بازدید | 4 پست

سلام خانومامن قندخون بالا چربی خون بالاخیییلی زیاده سرکه سیب شنیدم خیلی خوبه چطوری کی چه اندازه استفاده کنم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

بعد هرغذا یک ق غذا خوری رو توی نصف لیوان آب حل کن بخور همینحوری نخوری معدتو زخم میکنه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

تواب میخورم خیلی بدمزه میشه بالامیارم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سرکه سیب خونه گی از جای مطمعن بگیر.بعد یه قاشق یا دوتا توی لیوان اب ولرم دماغتو بگیر برو بالا تا چند ثاتیه هم ول نکن.منم چربی خون دارم

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
سرکه سیب خونه گی از جای مطمعن بگیر.بعد یه قاشق یا دوتا توی لیوان اب ولرم دماغتو بگیر برو بالا تا چند ...

مادرشوهرم درست کرده