2777
2789
عنوان

ازخداگله دارم

269 بازدید | 41 پست

ازاول زندگیم سختی بودالانم پدرموازم گرفت زده به سرم خودکشی کنم بدون پدرم نمیتونم زندگی کنم چرامن اینقدربدبختم اخه شدم عین مرده متحرک چندروزه تورختخوابم گریه میکنم فقط

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد مث همیم 

بااین تفاوت ک من نامزدمو از دس دادم 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
هنوزم باورم نمیشه نمیدونم چطورکناربیام بافوت پدر

بهت تسلیت میگم. داغ بزرگیه ولی خب مگه تو تنها کسی هستی پدرش فوت کرده؟ این قانون زندگیه ما هم یه روز می‌میریم. به جای خود کشی و آزرده کردن روحش براش فاتحه بخون براش خیرات بده قرآن بخون گیریم خودتم کشتی چی میشه اون طرف فک کردی گل و شیرینی میدن؟ نه اونجا هم حساب کتاب داره جانم بعد میگی خدایا چرا من اینکارو کردم دست به سوی خدا دراز کن و ازش صبر بخواه از حضرت زینب کمک بگبز

زندگى همينه  خدا رحمتشون كنه ايشون هم راضى نيستن شما خودتون و اذيت كنيد لطفا به يه مشاوره مراجع ...

بعدفوت پدرچطورقشنگه؟مرده متحرک شدم برم دکترارامبخش میده که اونم ارومم نمیکنه

آخی عزیزم چرا ایشون فوت کردن خدا رحمت کنه 

تو دعوا زدنش 

مرسی

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

تسلیت میگم خدارحمتش کنه روحش شاد از اینکه بخوام شعار خوشم نمیاد اما بهرحال راهی که همه باید بریم دیروزود داره سوخت و سوز نداره پس بنظرم خاطر شادی روحش بجای زیاد گله کردن و گریه براش قران بخون هم خودت سبک میشی هم ثوابش برسه به روحشون 

اقا هستم ۴۲ساله
بهت تسلیت میگم. داغ بزرگیه ولی خب مگه تو تنها کسی هستی پدرش فوت کرده؟ این قانون زندگیه ما هم یه روز ...

ازاول افسردگی داشتم بعدفوت پدرم منم انگارمردم مرده متحرک انگارتیکه ای ازوجودم رفته زیرخاک قلبم اتیش گرفته

واقعا خدا ن حکمتی داره ن انصاف همش حرفه /: