2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده؟😔

92 بازدید | 10 پست

یه مدت ترس از بیماری داشتم از مسافرت بیزار بودم به خاطر این مسئله تو راه همش چشم به درمونگاه و هلال احمر بود میترسیدم حالم بد شه و هیچ کس نباشه کمکم کنه

بماند که جدیدا ترس از بیماری های روحی هم پیدا کردم... دو قطبی و این جور چیزا حتما از اسمشونم فراریم

اطراف دماوند یه روستاییه که با شهر ۲۰ دقیقه فاصله داره. تو اون منطقه هیچ امکاناتی نیست نه بهداری نه بیمارستان... یه جورایی بالای کوهه، خیلی پرته

خیلی خوش اب و هواست اما از فکر اینکه قراره یه مدت اونجا باشم، از استرس دارم میمیرم...

توروخدا کسی مشکل منو داشته؟ 

حتی مسیرشم غصه ام شده از شمال تا اونجا حدود ۴ ساعت راهه...😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما همین الان هم مبتلا به وسواس فکری هستید که یه اختلال هست . اگر میتونید باید خودتون با این وضع مبارزه کنید اگر نه که برید پیش روان شناس مشاوره . اگر با تمرین ذهنی نشد باید دارو مصرف کنید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تو خونتون زیاد استرس اینا هست و اینکه از بچگی با مسافرت رفتن و .... مشکل داری؟

از بچگی یادمه مامانم اصلا خونه کسی نمی موند ام اس داشت همش میگفت میترسم حالم بده شه مدام این حرفو ازش میشنیدم

اره با مسافرتم از بچگی مشکل داشتم خیلییی زیاد چون همیشه ماشین گرفتگی بهم دست میداد

از بچگی یادمه مامانم اصلا خونه کسی نمی موند ام اس داشت همش میگفت میترسم حالم بده شه مدام این حرفو از ...

سعی کن کم کم خودتو جمع و جور کنی و زیاد دارو مصرف نکنی سعی کن از رفتن به پارک و بیرون شروع کنی یعنی یهویی خودتو مجبور نکن که بری مسافرت و اینا