من به کلاس دهمیا گفتم ک تو درسم کمکم کنم یکی اومده عقده ایه میگه اصلا نباید کمکش کنین و فلان و فلان حق الناسه🤣چقدم حالیش بود خب واقعا به تو چه اگ من بی سواد شدمم به خودم ربط داره ن ب تو مقصرم خودت بودی ک رفتی نی نی یارو تگ ردی🤣😂
هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .
واقعا متاسفم واسه یه مشت مریم مقدس زاده که هیچی از این تدریسا مجازی نمیفهمن و انگ تنبلی میزنن به بچه های مردم..اموزش پرورش خوب میدونه هیشکی مجازی چیزی یااد نمیگیره ولی بعضی ها مثل کبک سرشون کردن زیر برف که فقط الکی ادای ادم خوبارو دربیارن و گزارش بزنن میشنستین پای حرفای ما که مجازی هیچی بارمون نیست هیچ وقت فتوا نمیکردین
اینکه انقدر به حقانیت کارت مطمئنی و تاپیک عقده ای نباشیم زدی ینی سنگ پا جان برو کنار ایشون جات هس!
parisa_azeri_qizسابق🙃 گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
واقعا متاسفم واسه یه مشت مریم مقدس زاده که هیچی از این تدریسا مجازی نمیفهمن و انگ تنبلی میزنن به بچه ...
درسته ک تدریسه مجازی مشکل داره و سخته اما ماام محصل داریم ک پای درسشه و حتی از کتاب هم تقلب نمیکنه..
تنبلی های خودتون و درس نخوندناتونم ضمیمه این موضوع کن دخترم
parisa_azeri_qizسابق🙃 گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی