2789
آبکی نیست ولی اون آقا راجب این دخترمون چیزی به خونوادش نگفته هنوز بابامم میگه اگه باکسی هستی خب بگو ...

همین خواستگارت رو ببین چجوریه اون رابطه رو هم  کم کم کمش کن

کسی ک بهش علاقه دارید چه ویژگی داره؟

مهربون برای خوشحالی طرف مقابلش هرکاری میکنه دست و دل باز اقاس بامعرفته فقط میگه اگر از کارایی که گفتم بدم میاد انجام بدی راحت از چشمم میوفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق دیگه ای داری و همزمان ممکنه بخوای به خواستگارت جواب مثبت بدی؟ به نظرم نه زیادی عاشق اون هستی نه ...

من نگفتم جواب مثبت بدم به خواستگارم مشخصم نکردم که سوال رو برای خودم پرسیدم یا شخص دیگه فقط گفتم شما بین دوست‌پسر و خواستگار کدومو انتخاب می‌کنید 

حالا این عشقت اگه ملاکای ک بابات درنظر داره رو داره بگو بیاد جلو ،بهش بگو اگه اومد ک مرد عمله تگر نب ...

😂😂😂😂

عزیزم سوال و برا خواهرم پرسیدم خودم که نامزد دارم

ولی پسره گفته بگو به بابات منم با بابات حرف میزنم ولی تا چندماه دیگه نمیتونم بیام خواستگاری

عشقی در کار نیست پس فقط یه دوستیه ساده اس .همون نظامیه رو انتخاب کن اگه شرایط و اخلاقش خوبه

اونوقت رو چه حسابی میگین در کار نیست؟ ازکجا میدونین دوستی سادس؟ یعنی یه سوال اینارو به شما گفت جالبه

مهربون برای خوشحالی طرف مقابلش هرکاری میکنه دست و دل باز اقاس بامعرفته فقط میگه اگر از کارایی که گفت ...

اینا ویژگی هایی نبود که برای ازدواج بهشون فکرکنیا!!! به همچین چیزایی بایدتوجه کنی: شکاکیت خساست زودازکوره در رفتن اهل دودو دم نبودن. اهل رفیق بازی نبودن( که بایدخیلی دقیق باشی تا اینارو متوجه بشی) شاغل بودن. دارایی. با چه تیپ دوستایی میگرده.ویژگی خوانوادش.خوانواده خوبی  داشتن. رابطه برادرا و خواهرای دیگش باهمسراشون. رابطه پدرومادرش باهم. سطح خانوادش

دردم از یار است و درمان نیز هم
من نگفتم جواب مثبت بدم به خواستگارم مشخصم نکردم که سوال رو برای خودم پرسیدم یا شخص دیگه فقط گفتم شما ...

خوب آخه من اگه باشم و کسی رو دوست داشته باشم که اونم منو دوست داره و رابطمون جدیه اصلا حاضر نیستم حتی خواستگاری به جز اون پاشو تو خونمون بذاره. ولی اگه رابطه جدی نباشه و عشقم پا پیش نذاره یا مرد زندگی نباشه باهاش تموم میکنم و بعد خواستگار که اومدم بهش فکر میکنم. فقط نظامی بودنش دلیل نمیشه رد کنم. از همه نظر بررسیش میکنم ببینم چجور آدمیه.

اونیکه شرایطش بهتره

هر دو تو یک سطح ان ببینین جوری نیست که خواهرم بخواد از عشقش دل بکنه و خواستگارشو قبول کنه نه فقط مونده چجوری به بابام بگه 

که البته همه ریختن رو سرم که عشق ابکیه الکیه عاشق نیستین نمیدونم چجوری از روی یک سوال تشخیص دادن اینو