بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهربون برای خوشحالی طرف مقابلش هرکاری میکنه دست و دل باز اقاس بامعرفته فقط میگه اگر از کارایی که گفت ...
اینا ویژگی هایی نبود که برای ازدواج بهشون فکرکنیا!!! به همچین چیزایی بایدتوجه کنی: شکاکیت خساست زودازکوره در رفتن اهل دودو دم نبودن. اهل رفیق بازی نبودن( که بایدخیلی دقیق باشی تا اینارو متوجه بشی) شاغل بودن. دارایی. با چه تیپ دوستایی میگرده.ویژگی خوانوادش.خوانواده خوبی داشتن. رابطه برادرا و خواهرای دیگش باهمسراشون. رابطه پدرومادرش باهم. سطح خانوادش
من نگفتم جواب مثبت بدم به خواستگارم مشخصم نکردم که سوال رو برای خودم پرسیدم یا شخص دیگه فقط گفتم شما ...
خوب آخه من اگه باشم و کسی رو دوست داشته باشم که اونم منو دوست داره و رابطمون جدیه اصلا حاضر نیستم حتی خواستگاری به جز اون پاشو تو خونمون بذاره. ولی اگه رابطه جدی نباشه و عشقم پا پیش نذاره یا مرد زندگی نباشه باهاش تموم میکنم و بعد خواستگار که اومدم بهش فکر میکنم. فقط نظامی بودنش دلیل نمیشه رد کنم. از همه نظر بررسیش میکنم ببینم چجور آدمیه.