2789
عنوان

دقت کردین؟

160 بازدید | 17 پست

اینستا قسمت سرچ، تصویر یا کلیپای غیر اخلاقی زیاد داره؟ 

من فکر میکنم ذهن ما یه صفحه ی پاک هست ک دیدن این تصاویر میتونه کدر و مخدوشش کنه و ما بابت این صحنه هایی ک ممکنه گاها ببینیم مسئولیم.

ب این خاطر هیچ وقت با نصب رسانه هایی ک تلفیقی از درست و نادرست هست مثل اینستا و ماهواره و .. کنار نیومدم.

حتی گاها میبینم دوستان ناراحتن از اینکه همسرشون در اینستا فعالیت داره ینی دلیلی شده برای عدم اعتماد بین زوجین ..

ببخشین اگر نظرم ناراحتتون کرد چون میدونم ۹۹ درصد دوستان دیدگاهی کاملا مخالف دید من رو دارن 🙏🙏🙏

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

اگر زیاد اونارو سرچ کرده باشی‌میاره

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینستا کاملا روانشناسیه 

با توجه به ادمایی که دنبال میکنی و پستایی که میگردی برات پستای جدید میاره 

من خودم چند وقت راجب گل و گیاه میارم و.چند تا پیج فالو کردم هر روز چند تا پست گل و گیاه برا میاره 

جندین پیج روانشناسی دارم پستای روانشاسی هم میاره 

اتفاقا اینستا همچین هشتگ هایی رو فیل.تر کرده مگه اینکه خود طرف اونکاره هارو لایک و فالو کرده باشه بر ...

من کلا یه فالوور داشتم ولی زمانی ک سرچش رو دیدم سرم سوت کشید

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

دوست گلم قسمت سرچ یا اکسپلور محتوای مطلوب شمارو در اختیارتون میزاره

یعنی در عرض کوتاه ترین مدت سیستم محک میزنه و میبینه که شما پیگیر چ مطالبی هستین با توجه به لایکاتون بازدیدهاتون سرچ هاتون و...

برای من مطالب درسی و کلا پیج های اموزشی زیاده و در کنارش مد و استایل و میکاپ و... و واقعا راضیم از محتواش چون مفیده برام

واسه اطلاعات ییشتر میتونین با ی استاد رسانه صحبت کنین درباره کار اساسی این شبکه ها که نظرتون رو ب اشتباه به اشتراک نزارید

موفق باشین..

عزیزم اکسپلور اینستگرم بر اساس چیزای که ما دیدیم تنظیم میشه  نه که بخوام شعار بدم  قانون ...

پس چطور من ک یه فالوور داشتم سرچم پر بود از خانومای برهنه؟

دوست گلم قسمت سرچ یا اکسپلور محتوای مطلوب شمارو در اختیارتون میزاره یعنی در عرض کوتاه ترین مدت سیست ...

برای خودمم عجیب بود عزیزم چون من کلا یه فالوور داشتم و چیزی هم سرچ نکرده بودم ولی کلیپهای افتضاحی برام اومده بود

فالوور هیچ ربطی به اون نداره عزیزم

آخه مطلبی هم سرچ نکرده بودم.تازه نصب کرده بودم و بارها این اتفاق افتاد برام تا کلا دیگه از نصبش منصرف شدم

برای خودمم عجیب بود عزیزم چون من کلا یه فالوور داشتم و چیزی هم سرچ نکرده بودم ولی کلیپهای افتضاحی بر ...

پس ببین اون یک فالورتون چ چیرا یا کسایی رو دنبال میکنه

معمولا اول که اکانت میسازین بیشتر عکس طبیعت و اینجور چیزای خیلی عادیه