2777
2789
عنوان

نوشتن بلدی 🌱

107 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ،،الانی که این متن رو مینویسم دارم از قلبم به این فکر میکنم ،عشق چیه که دو نفر به یاد هم میندازه ،،،قلبت در اختیار اون قرار میدی ،،،،هیچ درخواستی هم نداری ،،،،به نظرتون عشق چیه که اشک رو توی چشمان خواستن جمع میکنه و قلب آدم تندتر میزنه و حتی گرمایی پوستت دوست داره تو رو بسوزونه ،،،عشق چیه که با گذشت قرن ها هنوز به گرمی روز اول میان مردم دیده میشه،،،آیا میشه بهم بگید عشق چیه ،!!؟

من فکر میکنم عشق فقط نگاه کردن در چشمانیست که بودن چشمات رو توجیه میکنه (این جمله از قلبم بود ) 

تو عشق رو چی میدونی ،لطفابهم بگو!🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

[QUOTE=191696475]برای من که غمگین نیس 👱[/QUOTEخوش به حالت 🌸

😍برای شما اتفاقی افتاده . ؟     ولت کرده ؟   جیم زده ؟    

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
من یکی دوستش دارم ولی نیست 

عشق من ماهم بود

ولی بعد فهمیدم ستاره بود و ادای ماه رو در اورده بود🙂

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜

[QUOTE=191696681]😍برای شما اتفاقی افتاده . ؟     ولت کرده ؟   جیم زده ؟    [/QUOلطفا سوال نپرسید ،،شاید حرفتون واسه کسی کمی ناراحت کننده باشه! ....من به یادشم همیشه ،،چون دوستش دارم ،،،دوست داشتنش منوآدم بهتری کرده و منم این حالتمو مدیونشم ،،،هر چند که دلشو رنحوندم ،،،همین قدر کافیه لطفا🙏