2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من تو زندگی اتفاق بد افتاد ، ۴۲ سالگی یه مغازه کوچیک زد من دوم هنرستان بودم اون موقع دوتایی کار میکردیم توش ، الان ۸ سال میگذره خداروشکر خونه خریدیم وسایلامونو عوض کردیم من دانشجو شدم .... ان شاالله سایه ش هزاران سال بالاسرمون

مامان من تو زندگی اتفاق بد افتاد ، ۴۲ سالگی یه مغازه کوچیک زد من دوم هنرستان بودم اون موقع دوتایی کا ...

چ خوب مغازه چی

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

همچین گفتی امیدی هست احساس کردم باید برم قبر بخرم 🙄

این چه حرفیه ، اولا که ۳۰ سالگی تازه اول راهه ، ثانیا تا زمانی که به زندگیت امیدوار باشی قطعا امید به پیشرفت هم هست 

مامان من تازه تو ۶۱ سالگی کلاس زبانش رو شروع کرده الآنن که ۶۲ سالشه گفته کرونا تموم بشه میخواد بره کلاس سنتور 

حالا شما بگو تو ۳۰ سالگی امید هست😁

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
چه هنری

حالا😋

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
همچین گفتی امیدی هست احساس کردم باید برم قبر بخرم 🙄 این چه حرفیه ، اولا که ۳۰ سالگی تازه اول را ...

چه خوبه من خیلی بی اراده ام

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
چه خوبه من خیلی بی اراده ام

نه گلم 

اصلا این حرف رو نزن 

اگه یه مدت به هر دلیلی کم کار شدی طبیعیه که اولش و شروع به کارت سخت باشه 

من خودم ۵ ماه گذشته فعالیتم کم بود و همش تو خونه بودم و الآن وفتی میخوام یه کاری یا یه فعالیتی کنم جونم بالا میاد ولی یه کم سختی اول رو تحمل کنی دیگه رو روال میفتی

فکر کن و یه تصمیم خوب بگیر و یا علی بگو 

مطمئن باش میتونی😍

ببین من ۳۳ سالمه الآن دارم نقشه میکشم برای ۱۰ تا ۱۵ سال دیگه که یه شغلی راه بندازم از طرفی دارم فکر می کنم طی این مدت ارشدم رو باید بگیرم و میدونم که انجامش میدم 

سن یه عدده و به نظرم اصلا در نظر نگیرش 😉