2777
2789

هی 🤕

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندارم ولی ژلوفن خوردم تأثیر نداره بی‌حسی زدم اصلاااااا آب نمک هرکاری کردم نمیشه زده به گوشم 😥  

بابام اینجوری بود رفت آمپول مسکن زد

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اسی ببخشید ولی با اجازت ی سوال داشتم اینکه  من ی حسی بهم میگه به عشق سابق نامزدم پیام بدم ت ...

بیکاری؟ مغز خر خوردی😂واسه چی اخه پیام بدی خودتو خراب کنی

خدایا رهایم نکن😔

ندارم ولی ژلوفن خوردم تأثیر نداره بی‌حسی زدم اصلاااااا آب نمک هرکاری کردم نمیشه زده به گوشم 😥 

اونجوری که شدید مبگیره با هبچی خوب نمیشه.حتی قوی ترین مسکن.۵ تا ژلوفن هوردم انگار نه انگار.من تجربشو داشتم .زود رفتم  دکتر درست کرد دندنمو .از درد داشتم  خودمو میکوبیدم اینور اونور

خدایا رهایم نکن😔

وااااااااای من ازدندون درد دارم میمیرم 😭 😭 😭 دوروز نخوابیدم 

چرا نمیری دکتر.یا بکش بنداز اونور یا عصبکشی کن.اون خوب نمیشه فقط ادیتت میکنه

خدایا رهایم نکن😔